DOLAR
32,5994
EURO
34,7386
ALTIN
2.496,60
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
28°C
Batman
28°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
30°C

PETROLSPOR KÜME DÜŞMEK İÇİN İNATLAŞIYOR; 2-4

PETROLSPOR KÜME DÜŞMEK İÇİN İNATLAŞIYOR; 2-4
REKLAM ALANI
29.03.2023 17:54
241
A+
A-

İKİ KONTRA ATAKTAN İKİ GOL YEDİK!

2. Lig Beyaz Grup’taki temsilcimiz Batman Petrolspor ligin 29. haftasında play-off hesapları yapan Ankaraspor’u Batman’da konuk etti. Seyircisiz oynanan maça kötü başlayan temsilcimiz oyunu dengede götürmeye çalışırken, henüz 10. dakikada yediği kontra atakla 1-0 geriye düştü. Şok golle sarsılan temsilcimiz buna rağmen oyuna ağırlığını koymayı başaramadı ve dakikalar 26’ı gösterdiğinde yine benzer bir kontra pozisyonuyla 2-0 geriye düştü. Soğuk duş etkisi yaratan bu gole cevap ise 4 dakika sonra Tuncay Fındıkçı’dan geldi. Tuncay ile farkı bire indiren Petrol ilk devreyi bu skorla kapatırken, ikinci devreye de üç oyuncu değişikliğiyle başladı.

BERABERLİĞİ DAHİ KORUYAMADIK

Yeni giren oyuncuların da fark yaratamadığı karşılaşmada sadece kısa bir bölümde tempoyu yükselten Petrol, penaltıdan bulduğu golle skoru 2-2’lik beraberliğe taşımayı başardı. Beraberlikle birlikte galibiyet için umutlar bir nebze olsun hareketlenirken, Ankaraspor hız oyuncularını kullanarak ağır bir fatura kesti. Yine organize ve çok etkili kontralarla gelen Ankaraspor karşısında buz kesen Petrolsporlu futbolcular, 77 ve 83 dakikalarda kalelerinde gördükleri gollerle bir anda 4-2 geriye düştüler. Şok gollerin ardından kalan dakikalarda sahada hiçbir etki gösteremeyen kırmızı-beyazlılar, kümede kalma yolunda ağır bir yara aldı. Rakiplerinin kaybettiği haftada sahasında 4 gol birden yiyen Petrolsporlu futbolcuların saha içerisindeki isteksizliği ise taraftarlara saç-baş yoldurmaya devam ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.