DOLAR
32,4746
EURO
34,8116
ALTIN
2.441,88
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
33°C
Batman
33°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Hafif Yağmurlu
24°C

Real Konak Hotel, İlk Sürdürülebilir Turizm Sertifikasını Aldı

Batman’ın 4 yıldızlı marka oteli Real Konak, çevre dostu yapısı ve uygulamaları ile birçok alanda başarısını kanıtlayarak, bir ilke daha imza attı.

Real Konak Hotel, İlk Sürdürülebilir Turizm Sertifikasını Aldı
REKLAM ALANI
07.05.2023 21:23
331
A+
A-

Yıllardır Batman’ın tanıtım ve marka değerine büyük katkısı olan Real Konak,  ’İlk Sürdürülebilir Turizm Sertifikalı’ Hoteli ünvanını da alarak başarılarına bir yenisini daha ekledi. Bu bağlamda açıklamalarda bulunan Real Konak Hotel Genel Müdürü Sinan Sarı: “Dünya olarak yarını düşünmeden tüketiyor, doğal kaynakları da hızla yok ediyoruz. Bu nedenle işletme olarak bünyemizde geleceği korumak ve kollamak adına hızla sürdürülebilirlik alanında çalışmalar, projeler gerçekleştiriyoruz. Bu yıl da yine bir ilki başararak, önemli bir dönüşüm gerçekleştirdik.

‘’Geleceğin yeni yüzü olmayı hedefliyoruz’’

Real Konak Hotel olarak azalan kaynakları ve hızla artan talebi yönetmek adına hotelimizde Güneş enerji sistemini devreye alıyoruz. Bu dönüşümle birlikte temiz bir geleceğin yeni yüzü olmayı hedefliyoruz. Hedefimiz, otelimizde sunduğumuz yeni deneyimlerle, tüm misafirlerimizi evlerindeymiş gibi hissettirmek ve otelcilik sektörüne ilkleri kazandırmayı sağlamaktır.

‘’Yaşanılabilir bir Dünya için çalışıyoruz’’

Seyahat ve turizmde sürdürülebilirlik için küresel standartların oluşturulması amacıyla belirlenen kriterleri yerine getiren turizm işletmelerine verilen ‘Sürdürülebilir Turizm Sertifikasını’ almaya hak kazanan ilk otel olmaktan dolayı mutluluk ve gurur duyuyoruz. Kültür Turizm Bakanlığı, Türkiye Tanıtım ve Geliştirme Ajansı tarafından önerilen ‘Sürdürülebilir Turizm 1. Aşama’  belgesini aldık. Real Konak ailesi olarak daha temiz daha yaşanılabilir bir Dünya için üzerimize düşen görevi yerine getirip, paydaşlarımız ile birlikte büyük bir özveri ve yoğun bir çalışmayla yolumuza devam etmek en büyük gayemizdir.’’ diyerek, duygularını dile getirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.