DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Parçalı Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

AMATÖRÜN ‘SUYU’ AKGÜN YAPI’DAN

2022 – 2023 Batman Amatör sezonunda, ligin su sponsoru olan Akgün Yapı’nın sahibi iş insanı Rıdvan Akgün, yeni sezonda da bütün kulüplerin su ihtiyacını karşılayacağının müjdesini verdi.

AMATÖRÜN ‘SUYU’ AKGÜN YAPI’DAN
REKLAM ALANI
07.11.2023 10:27
92
A+
A-

İmkânları ölçüsünde bütün amatör takımların yanında olduklarını belirten iş insanı Akgün, herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi. Akgün’ü makamında ziyaret eden ASKF Batman Şube Başkanı Mahmut Akyol; “Geçen sezon bütün kulüplerimize su desteğinde bulunan Akgün Yapı’nın sahibi iş insanı Rıdvan Akgün’ü yeni sezonda da destek olması için ziyaret ettik. Sağ olsun bu yılda ricamızı kırmayıp, bütün kulüplerimize su desteğinde bulunacağını söyledi. Bütün kulüplerimiz adına kendisine teşekkür ederiz. Her iş insanımız veya kurumsal firmalarımız takımlarımıza imkânları dâhilinde küçükte olsa katkı sunarsa, hiçbir sorunumuz kalmayacaktır. Bütün iş insanlarımızın amatöre daha fazla destek vermelerini ve müsabakaları yerinde izlemelerini diliyorum.” diye konuştu.

“AMATÖR PROFESYONELİN AYNASIDIR”

2023-2024 sezonunda kulüplerini su ihtiyacını karşılamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Akgün Yapı’nın sahibi iş insanı Rıdvan Akgün, amatörün profesyonelin aynası olduğunu söyledi. İş insanı Akgün; “ASKF Başkanımız Sayın Mahmut Akyol’un bütün ricaları bizim gibi iş insanlarının asli görev olmalıdır. ASKF’nin takımlar için ne kadar büyük bir çaba sarf ettiklerine şahit oluyoruz. Bizde sporcularımızın ‘su gibi aziz’ olmaları için bu yılda su sponsoru olduk. 2023-2024 Amatör sezonunun hayırlı ve uğurlu olmalarını diliyoruz.” diye konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.