DOLAR
32,5370
EURO
34,9593
ALTIN
2.456,46
BIST
9.880,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
33°C
Batman
33°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
34°C
Pazar Parçalı Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Çok Bulutlu
24°C

İLÇE BAŞKANI EMİN BULUT MAĞARAYA TAŞINDI…

Uzun yıllar Hasankeyf mücadelesinde emek sarf eden aktivist ve siyasetçi Emin Bulut’a yeni ilçe yerleşkesinde ev verilmemesi üzerine mağaraya taşındı.

İLÇE BAŞKANI EMİN BULUT MAĞARAYA TAŞINDI…
REKLAM ALANI
26.03.2023 10:42
200
A+
A-

Deva partisi Hasankeyf ilçe başkanlığını da yürüten Bulut, Hasankeyf’in tanıtım elçisi olarak bilinmektedir. Bugüne kadar binlerce aktivite gerçekleştiren Emin Bulut’a ev çıkmayınca antik kentin Günfe vadisinde bulunan mağaraya taşınmak zorunda kaldı. İnsanlığın en eski yerleşim merkezi olan mağarada doğal yaşamı seçen Bulut, son yıllarda yaşanan afetlere de en uygun yerin mağaralar olduğunu ifade ederek, bundan sonraki yaşamını bu doğal mağarada geçireceğini belirtti. Yetkililere de seslenen aktivist Emin Bulut, tüm doğal afetlere hazırlık için Hasankeyf mağaralarının uygun olduğunu ve yaklaşık beş bin mağaranın hem doğal yaşama ve turizme açılması gerektiğini söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.