DOLAR
32,2830
EURO
34,6912
ALTIN
2.435,71
BIST
10.011,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
30°C
Batman
30°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

Ticaret İl Müdürü’nden Başkan Çiftçi’ye Ziyaret

Kısa bir süre önce Batman Ticaret İl Müdürlüğü’ne atanan Burak Nerse, Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi’yi ziyaret etti.

Ticaret İl Müdürü’nden Başkan Çiftçi’ye Ziyaret
REKLAM ALANI
07.01.2024 11:29
6
A+
A-

İlimize Ticaret İl Müdürlüğüne atanan Burak Nerse, Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette ilimizin ticareti ve esnaflarıyla ilgili meseleler ele alındı.

Bu konuların dışında yapılması planan küçük organize sanayi sitelerinin ilimize yapacağı katkılarıyla beraber asgari ücret konusuna değinilerek devletin istihdam sağlayanlara özellikle sigorta priminde destek sağlanılması gibi bir çok konu hakkında istişarelerde bulunuldu.

Yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak, “Öncelikle Ticaret İl Müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyor ve nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. İstişarelerde bulunmak üzere odamızı ziyaret eden müdürümüze çalışmalarımız ve esnaflarımız hakkında muhtelif konularda konuştuk, fikir alışverişinde bulunurak irtibatlı bir şekilde çalışmanın ilimize sağlayacağı katkılarının önemli olduğunu konusunda hem fikir olduk. Yeni yapılacak olan küçük sanayi sitesinin önemi üzerine konuşarak projenin daha fazla hızlandırılmasının hem ilimizin ticaretine önemli etki edeceğini hemde çevre ve gürültü kirliliğiyle en büyük sorunlardan olan trafik sorununda rahatlayacağı düşüncesindeyiz. Bir çok sektörden esnafımızında bu projenin kendilerine çok olumlu yönden yansıyacağını şehir dışına çıktıkları zaman daha verimli ve rahat çalışabileceklerinin söylediler. Müdürümüz bizlere DSİ’nin duvar yapım çalışmalarına başladığını ve projenin iyi gittiğini bildirdi. Aynı zaman da tüketici hakem heyeti ve çalışmaları hakkında konuşarak istişarelerde de bulunduk. İlimizin büyük eksikliklerinden olan fuar merkezi içinde talepte bulunarak gerekli girşimlerin yapılmasını istedik. Yakın zamanda yapılan asgari ücret zammıyla alakalı konuştuğumuz konuda da asgari ücretin yaşanabilir bir standartta olması gerektiğini belirtti. Yalnız sigorta primi ve diğer giderlerin esnafımızı zorladığını işsizliğin artmaması için sigorta priminde indirim veya kolaylık yapılmasını dile getirerek müdürümüzden bu talebimizi gerekli yerlere iletilmesini istedik. İlgi ve alaklarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.