DOLAR
32,2000
EURO
35,0008
ALTIN
2.515,11
BIST
10.716,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

SÖNÜK, HALKIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Batman Belediyesi, halkın sorunlarını birebir halktan dinlemek ve sorunlarına çözüm bulmak için halk toplantılarının ilkini Yeşiltepe Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

SÖNÜK, HALKIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ
REKLAM ALANI
09.05.2024 16:24
1
A+
A-

Yeşiltepe Taziye Evi’nde yapılan Halk Toplantısına Belediye Eş Başkanı Gülistan Sönük, Başkan Yardımcıları, DEM Parti İl Eş Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, belediye birim Müdürleri, Yeşiltepe Mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri katıldı.
Mahalle Muhtarı ve mahalle sakinleri; altyapı, İluh deresinin ıslahı, Park etrafındaki yollarını kapatılması, toplu taşıma otobüsleri, mezarlığın çevre düzenlemesi, mahalleye halk pazarı kurulması, parkların güvenliği, kapalı durak ve sokak hayvanları konularında sorunlarını belirtirken gençlere yönelik futbol sahası, yüzme havuzu, kütüphane ve çocuklara yönelik etkinliklerin yapılarak gençlere destek verilmesi taleplerini dile getirdi.
Halkın sorun ve taleplerini birebir kendilerinden dinleyen Belediye Eş Başkanı Gülistan Sönük, sorunların çözümü konusunda belediye birim müdürlerine talimat verirken halkın taleplerini yerine getirmek için eldeki imkanlar doğrultusunda yapılacak projelerle talepleri karşılayacaklarını belirtti.

SÖNÜK: UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE EDECEĞİZ
Başkan Sönük, halkın dilek, temenni ve önerilerini dinleyerek yaşanan süreç hakkında bilgilendirme yaptı. Halkın büyük destekleri karşısında bütün imkanları halkın hizmetine sunacaklarını belirten Sönük, hizmetlerin planlanmasında halkın taleplerine önem vereceklerini vurguladı.
Sönük, belediyenin rutin hizmetlerinin yanı sıra toplumsal konulara da duyarlılık göstereceklerini ve uyuşturucuyla mücadele ile kadına yönelik şiddet konularında topyekûn mücadele edeceklerini ifade etti. Çocuklar, gençler ve kadınlar başta olmak üzere tüm kesimleri fiziksel ve psikolojik baskıdan kurtarmak için çaba göstereceklerini söyledi. Yurttaşların sorunlarını sahiplenerek çözüm odaklı bir yaklaşımla hareket edeceklerini belirten Sönük, toplumun tüm kesimlerinin refahı için çalışacaklarını dile getirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.