DOLAR
32,3812
EURO
34,7666
ALTIN
2.410,20
BIST
10.110,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Hafif Yağmurlu
27°C
Batman
27°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
25°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

MHP’DE MUHAMMED ARİF ÇETİN RÜZGÂRI ESTİ

MHP Batman İl Başkanlığı Kongresinde 2 ay önce atanan Muhammed Arif Çetin rüzgârı esti.
Ahmet Güneştekin Kültür Merkezinde yapılan MHP Batman İl Başkanlığı Kongresi Muhammed Arif Çetin Başkanlığında tek listeyle gidildi ve ilgi beklenilenin üzerinde oldu.

MHP’DE MUHAMMED ARİF ÇETİN RÜZGÂRI ESTİ
REKLAM ALANI
15.10.2023 22:48
135
A+
A-
MHP Batman İl Başkanlığı Kongresinde 2 ay önce atanan Muhammed Arif Çetin rüzgârı esti.
Ahmet Güneştekin Kültür Merkezinde yapılan MHP Batman İl Başkanlığı Kongresi Muhammed Arif Çetin Başkanlığında tek listeyle gidildi ve ilgi beklenilenin üzerinde oldu.
Kongrede söz alan İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, ‘Türk Dünyasının ve Türk Siyasetinin İlkeli Bilge Lideri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyin ve teşkilat başkanımız Sayın Edip Semih Yalçın Bey in 14.09.2020 tarihinde önce Batman Merkez ilçe başkanlığına atandım. Daha sonra 28 Temmuz 2023 tarihinde şahsımı Batman İl Başkanlığı görevine layık görüp, onurlandırıp, tekraren gösterdikleri güven ve takdirleri için kendilerine huzurlarınızda şükranlarımı ve saygılarımı arz ediyorum. Ömrünüz sağlıkla bereketli olsun Sayın Genel başkanım.” diyerek sözlerine başladı.
“BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR”
MHP’de İl Başkanlığının ve bütün makamların birer bayrak yarışı ve dava hizmeti olduğunu belirten MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin; “İl Başkanlığı görevini devraldığım ilk gün dediğim gibi; bugün de huzurlarınızda bir kez daha ilayı kelimetullah davamıza hizmet etmiş Tüm önceki il başkanlarımıza, tüm merkez ilçe başkanlarımıza, tüm yönetim kurulu arkadaşlarımıza, önceki dönem ilçe ve belde başkanlarımıza bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. “dedi.
“PARALI ANKET ŞİRKETLERİNİN TEZGÂHLARINI BOZDUK”
MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin; “Her zaman her dönemde olduğu gibi 2023 seçimlerinde; birileri bizi toprağa gömmeye kalktı, tohum olduğumuzu unuttular, her gün yeşerdiğimizi yeşereceğimizi bilmiyorlardı. Her hafta, her ay, her yıl yenilenerek tohum olacağımızı bilmiyorlardı, bir türlü de anlamadılar. Sahte anket şirketleri paralı anket şirketlerinin tüm tezgâhları yerle bir olmuş hamdolsun ki 2023 seçimlerinden yine zaferle çıktık.” şeklinde konuştu.
“HERKES ÜLKÜCÜ OLAMAZ”
Herkesin ülkücü olamaşacağını belirten MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin; “Ülkücülük Sabırdır, Ülkücülük fedakârlıktır, Ülkücülük Akıldır, Ülkücülük şehitliktir Ve bu cennet ülkemiz için unutulmayacak mücadeledir. Ülkücü habildir. Ülkücü konuştuklarının arkasındadır. Arkasından konuştuklarının yanında olanlardan dava adamı ve ülkücü olmaz. Şunu aklınızın bir köşesinde her zaman taze tutmanızı istiyorum; Bir kere satan bir daha satar her zaman satar, kendi arkadaşlarına ve bu kutlu harekete ihanet eden fırsatını bulursa bir daha satar arkadaşını ve davasını satan bir daha fırsatını bulursa milletine de bayrağına da ihanet etmekten kaçınmaz.” İfadelerini kullandı.
“ARKADAŞINI VE DAVASINI SATAN, MİLLETİNİDE SATAR”
“Arkadaşını ve davasını satan, yarın milletini de satar devletini de satar.” diyen MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin sözlerini şöyle sürdürdü; “Dolayısıyla Hepinizin huzurunda söz veriyorum. Onur ve şeref duyduğum davamın Çizgisinden ve Hak yoldan ayrılmayacağım, Aziz Milletimize hizmet yolundan ayrılmayacağım, Devleti ebed müddet şiarıyla devletimin yolundan ayrılmayacağım. Asırlardır İslam Dini üzerinde yapılan tüm kirli tezgâh ve oyunlara karşı duracak şuurla Allah’ın yolundan ayrılmayacağım. Devletimizin ve milletimizin bütünlüğü, güvenliği ve refahı için, 54 yıllık maziye sahip Teşkilatımızın onuru ve gururu için elimden gelen her türlü gayreti göstereceğime huzurlarınızda şeref sözü veriyorum. Davamızı şahsi ve dünyevi hiç bir menfaate değiştirmeyeceğim, Sizlerde birbirinden temiz kardeşlerim ve inanmış ülkücü kardeşlerim olarak Davamıza hizmet etmekten geri durmayacaksınız. Bizlere güvenle emanet edilen şerefli ve onurlu Davaya leke sürdürmeyeceksiniz. Bu devlet ve bu millet yaklaşık 2000 yıllık tarihi ile gelenekleri ile devletleri olan, 16 imparatorluk kurmuş bir milletin çocukları olarak, torunları olarak o şuurla hizmet edeceksiniz. Benimle beraber Sizlerde Ecdadımızdan miras kalan Marka değeri pırlanta gibi olan bu güzelim ülkemizi nesilden nesile emanet eden Sultan Alparslan gibi, Fatih gibi, Atilla gibi, Kanuni gibi, Mustafa Kemal gibi, Cennet mekân Başbuğ Alparslan Türkeş gibi Türkiye cumhuriyetine ve Türk milletine aynı iman ve şuurla gözümüz gibi bakacağız ve bakacaksınız. Bu yüzden kim ne derse desin kim ne anlatırsa anlatsın. Almış olduğumuz sorumluluktan ihmal edecek ve vakit kaybedecek tek bir saniyemiz bile yoktur. Devletimizin bekası ve refahı masum çocuklarımızın sebilerinizin geleceği için sırtımıza aldığımız Sorumluluklarımızdan bir an geri durmayacağız. Bayrağımıza ve vatanımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. İnşallah Yüce Allah sağlık ve sıhhat verdikçe Devletimize milletimize ve milliyetçi ülkücü harekete hizmetten ayrılmayacağız.Sizlerden tek arzum var; bir kardeşiniz olarak, Mensubu olduğumuz davamıza Lider Teşkilat Doktrin şiarıyla sadık olmanızdır. “Evvel Refîk, Bade’l Tarîk. Önce Kardeş, Sonra Yol. Niyetimiz Halistir.”
“DOĞRULUĞUN SONU SELAMETTİR”
MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin; “Doğruluğun sonu selamettir. Çıktığımız kutlu davanın bekçiliğinde, ilayı kelimetullah davamızda, nefsimiz bizi küçük düşürmesin, Her tarafta dalgalanan ümit sancağımız sarsılmasın. Rabbim sizleri de bizleri de itibardan düşürmesin, Rabbim beni devletime, liderim Sayın Devlet Bahçeli beye, teşkilatıma ve sizlere mahcup eylemesin.
Tüm dünyanın coğrafi yapısı ve kültürü olarak en güzel ülkesinde yaşıyoruz. Hem coğrafi hem sosyolojik olarak tüm insanlarının barışık olarak yaşadığı bir ülkede ekmek yiyoruz. Ülkemizin kıymetini bilelim. YÜCE ALLAH’IN izni; Sizlerin destekleri ve Faziletli gönüllerin dua ve desteğiyle karşımıza dikilen her müşkülü aşacağız.
Vatanımız bir, milletimiz bir, devletimiz bir ve bayrağımız birdir. Ayrımız gayrımız yoktur. İçimizde saklanmış vatan hainleri hariç; hepimiz kardeşiz. Burdan adı Türk vatanımızın ekmeğini yiyip, Türk evlatlarına kurşun sıkmaya kalkan hainlere de sesleniyorum. Ülkemizi bölecekmişsiniz, parçalayacakmışsınız, yıkacakmışsınız. Ama şunu da unutmayın hepinizi gömecek toprağımız var.” şeklinde konuştu.
“CUMHUR İTTİFAKI BELEDİYELERİ HİZMETTE SINIR TANIMIYOR”
Bugün Milliyetçi Hareket Partimizin de desteğiyle, Türkiye’nin hemen hemen tüm illerinde partimizin ve Cumhur ittifakımızın yönettiği Belediyelerimiz, hamdolsun hizmette sınır tanımıyor vatandaşın vergisini emeğini yine vatandaşa hizmet olarak sağlıyor. 2016 yılından bu yana Kadim şehrimiz, devletimizin ve cumhur ittifakımızın da desteğiyle örneğin Batman’daki tüm belediyecilik hizmetlerine bakıldığında, alt yapı hizmetleri, üst yapı hizmetleri , eğitsel, sosyal faaliyetler , kültürel, sanatsal, mesleki, yardımlaşma ve dayanışma, sportif ve daha birçok alanda üst düzey hizmetlere 7 yılı aşkındır imza atılıyor. Biz parti olarak güzelim memleketimiz için taş üstüne taş koyanı her zaman destekleriz ve desteklemeye de devam edeceğiz. Cumhur ittifakı her yerde tarihi hizmetlerle adından söz ettirmeye devam ederken inşallah yerel seçimlerden de tarihi bir zaferle çıkacağımızdan ümidimiz tamdır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, şehrimizin daha da ilerlemesi için kentin tüm dinamikleriyle, her zaman istişarelerde bulunduk ve bulunmaya devam edeceğiz. Bizim sevdamız ülkemize hizmettir, bayrağa saygıdır, toprağımıza sahiplenme ve milletine gönülden bağlı olup millete hizmettir.” şeklinde konuştu.
“İSRAİL GAZZE’DE KATLİAM YAPIYOR”
MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin; “Yine son günlerde İsrail’in Gazze’ye açtığı savaşta binlerce masum Müslüman insan katlediliyor. Gazze’de bir katliam, bir vahşet yaşanmaktadır. Emperyalist güçler ve onların iş birlikçileri olan İsrail masum, savunmasız Müslüman ve çocukları katlederek bölgedeki güvensizliğin baş sorumlusu olmuştur. İnsan Hakları Evrensel Beyannamesini ihlal eden İsrail, hiçbir hukuk sistemini de kabul etmediğini göstermiştir. Bir devlet terörü uygulayan işgalci İsrail, Filistin’i kan gölüne çevirmiştir. İsrail, hava harekâtı ve kara harekâtı ile Müslüman kardeşlerimizi katletmekte bunu pervasızca yapmaya devam etmektedir. İsrail’in yaptığı bu zulüm kabul edilemez. Filistin’de yapılan bu soykırıma seyirci kalan bazı yeri geldimi, hak ve hukuktan, insan haklarından bahseden bazı batılı devletler bu zulme ise sessiz kalıyor. Gazze’de uluslararası hukuk katlediliyor, uluslararası vicdan katlediliyor, insanlık katlediliyor. Dünyaya nefret tohumları eken bu kara katliamı, yüreklerimizde her gün acısını yaşadığımız bu saldırıları kınıyor, bu zulmün vakit kaybedilmeden son bulmasını diliyorum. Üzüntümüz yüzlerce masum Müslüman kardeşimiz ve sivil masum insanların ölmesi, onlarca çocuğun ölmesi ve yaralanmasıdır. Her ne olursa olsun masum çocuklar kadınlar ve yaşlıların hedef alınması bir felakettir. İşte bu yüzden Devletimize ve ülkemize sahip çıkacağız. Çıkacağız ki; mazlum milletlerin ellerinden tutabilelim. İsrail ve onların aveneleri, Derler ki Müslümanları öldürürsek İslam biter, bilmezler ki Kâinat İslam’dır, Uçan kuş İslam’dır, yürüyen karınca İslam’dır, Bilmezler ki; ALEMM İslam’dır. Yüce Allah’ın dini İslam yaşayacaktır. Çünkü dönen kâinat İslam’dır.
MHP’DE ÜST DÜZEY KATILIM
MHP Batman İl Başkanlığı Kongresine Partinin üst düzey kurmaylarından Genel sekreter yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, MYK Üyesi Beşir Tatar, Bitlis İl Başkanı Tekin Uçak, Siirt İl Başkanı Cengizhan Tükenmez, Diyarbakır İl Başkanı Miktat Arslan, Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, Batman’da siyasi Parti temsilcileri, Oda Başkanları, STK temsilcileri, kanaat önderleri, iş insanları, kamu kurum ve kuruluş Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.