DOLAR
32,3950
EURO
34,7630
ALTIN
2.435,51
BIST
9.983,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
30°C
Batman
30°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

Külliyede 2 bin kişiye iftar yemeği

Batman Valiliği, Batman Belediyesi ve Necat Nasıroğlu Vakfı’nın desteğiyle hazırlanan Ramazan ayı etkinlikleri Necat Nasıroğlu Külliyesinde başladı.

Külliyede 2 bin kişiye iftar yemeği
REKLAM ALANI
13.03.2024 09:06
12
A+
A-

20 ÇEŞİT İKRAM STANDI

Etkinlikler kapsamında hazırlanan Ramazan ayı programında iftar yemeği, ücretsiz ikramlar, animatörler, yarışmalar, sürpriz hediyeler, çocuk ve gençler için oyun grupları, sohbet ve söyleşiler yer alacak. Programın, Ramazan ayının ruhuna yaraşır bir şekilde hazırlandığı külliye bahçesinde, 20 değişik ikram standı bulunuyor. Ramazan ayı boyunca günlük 2 bin kişiye iftar yemeği ikramında bulunacaklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Metin Gürbüz, çocuk ve gençler için oyun grupları, pamuklu şeker, Osmanlı macunu, patlamış mısır, yüz boyama, gofret, su ve çay ikramlarının da yer alacağını belirtti. Belediye Başkan Yardımcısı Metin Gürbüz, “Ramazan ayı boyunca her gün 2 bin kişilik yemek ikramımız olacak. Tasavvuf konserleri, söyleşilerin yanı sıra yetişkin ve çocuklar için de tiyatro gösterimi yer alacak” dedi.

“HER MAHALLEYE ARAÇ GÖNDERECEĞİZ”

İftar öncesi, iftar saati ve teravih namazının ardından vatandaşların rahat vakit geçirebilecekleri ortam oluşturduklarını ifade eden Gürbüz, “Tüm etkinliklerin aynı anda yer alabileceği Necat Nasıroğlu Külliyesinde vatandaşlarımız ister açık, isterse kapalı ortamda iftarlarını açabilecekler. Amacımız 30 gün boyunca Batmanlılara burada hizmet etmek. Yarından itibaren dezavantajlı mahallelerden de burada misafir ağırlayacağız. Onları buraya otobüslerle taşıyacağız. Bunun için muhtarlarımızla görüşüp her mahalleye araç göndereceğiz. Oralardan buralara gelmek isteyip de gelemeyenleri de otobüsle taşıyacağız” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.