DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Açık
34°C
Batman
34°C
Açık
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

EREN’DEN BORSA İSTANBUL MÜDÜRÜ BOZKURT’A PLAKET

Batman Gençlik ve Spor Şube Müdürü Burak Eren, Masa Tenisi branşına verdiği destek ve katkılarından dolayı, Borsa İstanbul Müdürü Fikret Bozkurt’a Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilcisi Hivzullah Ekmen ile birlikte ‘Teşekkür Plaketi’ verdi.

EREN’DEN BORSA İSTANBUL MÜDÜRÜ BOZKURT’A PLAKET
REKLAM ALANI
13.06.2023 10:38
221
A+
A-

Batman Gençlik ve Spor Şube Müdürü Burak Eren, Masa Tenisi branşına verdiği destek ve katkılarından dolayı, Borsa İstanbul Müdürü Fikret Bozkurt’a Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilcisi Hivzullah Ekmen ile birlikte ‘Teşekkür Plaketi’ verdi.

Masa Tenisinin branşının gelişmesi ve Türkiye’de söz sahibi olmasının en büyük etkeninin 10 yıl önce, eski ismi İMBK İlkokulu, Yeni ismi ise Borsa İstanbul İlkokulunda kurulan ‘Masa Tenisi Eğitim Merkezi’ olduğunu belirten Eren, buranın bir sporcu fabrikası gibi çalıştığını söyledi.

“ŞAMPİYONLAR BURDAN ÇIKIYOR”

Şube Müdürü Eren yaptığı açıklamada; “Kurum olarak spora destek ve katkı sunan herkesin yanındayız. Borsa İstanbul İlkokulunda yaklaşık 10 yıl önce kurduğumuz Masa Tenisi Eğitim Merkezimizde Türkiye şampiyonları yetişti. Burası adeta bir sporcu fabrikası gibi çalışıyor. Bunda kuşkusuz okul idarecilerimizin büyük destekleri var. Okullarımızda idarecilerimizin spora olumlu ve uzun süreli bakışları bizim için çok önemli. Masa Tenisi branşımızın alt yapısını bu okulda attık. Masa Tenisi Federasyonu ile birlikte her zaman uyumlu ve koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak bütün antrenörlerimiz eşliğinde okullarımızda masa tenisi ve farklı branşlarda alt yapının sağlamlaştırılması için girişimlerimiz devam ediyor. “ diye konuştu.

“ÇOCUKLARIMIZIN VE SPORUN HİZMETİNDEYİZ”

Gençlik ve Spor Şube Müdürü Burak Eren ve Masa Tenisi İl Temsilcisi Hivzullah Ekmen’den plaket alan Borsa İstanbul İlkokulu Müdürü Fikret Bozkurt,  her zaman sporun ve çocukların hizmetinde olduklarını söyledi. Okul Müdürü Bozkurt; “Masa Tenisi Eğitim Merkezimiz sayesinde okulumuzdaki öğrencilerimiz adeta bu branş ile özdeşleşmiş durumdalar. Masa tenisi okulumuzda ve bölgemizde en çok ilgi gören spor branşlarının başında geliyor. Her evde masa tenisi oynayan çocuklarımız var. Buda bizleri son derece mutlu ediyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzle koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” diye konuştu. Plaket törenin ardından Masa Tenisi Milli Takım Antrenörü Recep Bezenmiş’inde hazır bulunduğu eğitim merkezinde küçük sporcuların antrenmanı izlendi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.