DOLAR
32,3804
EURO
34,7664
ALTIN
2.413,06
BIST
10.102,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Hafif Yağmurlu
27°C
Batman
27°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
25°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

“Sendikamız gün geçtikçe büyüyor”

Eğitim-Bir-Sen Batman Şubesinin işyeri temsilcileri toplantısı Şube Başkanı Şehmuz Önlü başkanlığında, yönetim kurulu üyeleri ve iş yeri temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşti.

“Sendikamız gün geçtikçe büyüyor”
REKLAM ALANI
14.12.2023 08:52
13
A+
A-

Eğitim-Bir-Sen’in teveccüh gördüğünü belirten Şube Başkanı Şehmuz Önlü, hızla büyüdüklerini ifade etti. Başkan Önlü, “Sendikamız eğitim çalışanın oluğu her alanda varlığını en etkin şekilde gösteriyor. Üyesine değer, eğitime dair yönetim süreç ve sistemlere önem vererek yol alıyoruz. Sorunları görme ve çözme, doğruları bilme ve ifade etme noktasında güçlü sesi çıkarmanın, özlü sözü ortaya koymanın, örgütlü gücüyle eğitime dair her konunun doğal tarafı ve yok sayılamaz muhatabı olmanın gereklerini hakkıyla yerine getirme iradesiyle hareket ediyoruz. Bundan dolayıdır ki hem şehrimizde hem de ülkemizde her gün yeni kayıtları büyüyen bir emek sendikası haline geldik. Yeni dönemimizde bugün itibarı ile 777 yeni üye kaydı ile şükürler olsun Batman’da Eğitim-Bir-Sen olarak dört bin sayısını geride bıraktık. Hedefimiz 15 Mayıs 2024 tarihinde kadar 4444 üye sayısını yakalamak olacaktır” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.