DOLAR
32,5562
EURO
34,8667
ALTIN
2.427,00
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Açık
30°C
Batman
30°C
Açık
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Az Bulutlu
32°C
Cuma Parçalı Bulutlu
32°C
Cumartesi Az Bulutlu
33°C

REAL KONAK’TAN SAĞLIKÇILARA JEST

Batman Real Konak Hotel yönetimi, 22 Mart Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri günü vesilesiyle sağlıkçıları ağırlayarak pasta kesimi jestinde bulundu.

REAL KONAK’TAN SAĞLIKÇILARA JEST
REKLAM ALANI
23.03.2023 10:48
352
A+
A-

Otelde gerçekleştirilen etkinliğe Batman İl Ambulans Servisi Başhekim Yardımcısı Berat Bodakçi,  Real Konak Hotel Genel Müdürü Sinan Sarı’nın yanı sıra, cesurca fedakârca görevlerini yerine getiren, şartlar ne kadar zor olursa olsun sağlık hizmeti sunmak için durmadan çaba harcayan acil tıp teknisyenleri ve teknikerleri (ATT) katıldı.

“AFET BÖLGESİNDE BATMAN OLARAK YAPABİLECEĞİMİZ HERŞEYİ YAPTIK”

Afet döneminde Batman olarak çok büyük bir özveri gösterdiklerini kaydeden Batman İl Ambulans Servisi Başhekim Yardımcısı Berat Bodakçi, “Arkadaşlarımızın hepsi gönüllü olarak hiç kimseyi düşünmeden, ailesini, burada kalanları düşünmeden, ön plana aldığı tek şey deprem oldu.  Bu süreçte Batman’da sağlık camiasında olan bütün yöneticilerimize, bütün arkadaşlarımıza göstermiş oldukları özveriden dolayı teşekkür ediyorum. Bu süreçte elimizden geleni yapmaya çalıştık. Allah’a şükür Batman olarak yapabileceğimiz her şeyi yaptık” dedi.

“ARKADAŞLARIMIZ,  KAPASİTELERİNİ YÜZDE 200’E ÇIKARDILAR”

Afet bölgesinde görev yapan sağlıkçıların kapasitelerinin üzerine çıkarak hizmet sunduklarına dikkat çeken Bodakçi; “ Normalde herkesin kapasitesi belki 100’dür ama bizim arkadaşlar afet bölgesinde yüzde 150, yüzde 200’e çıkardılar.  Bu, biraz da bizim sağlık sektöründeki vicdan ve fedakârlık anlayışı ile alakalı bir durumdur. Bizim mesleğimizde,  gece 4’te arandığımız zaman biz sesimizi çıkartmayız. Çünkü biz gece 4’te, 5’te arandığımız zaman önemli bir şey için aranırız” dedi.

“İNSANLARIN YARASINA DERMAN OLMAYA ÇALIŞAN MESLEK GRUBUYUZ”

Başhekim Yardımcısı Bodakçi; “Bizim mesleğimizdeki fedakârlık başka mesleklerde olmayabilir. Bir öğretmeni gece 5’te arayıp ‘yarın çocuğum okula gelmeyecek dediğiniz zaman öğretmen belki ‘bu saatte mi insan arar’ diye kızabilir. Ama bizde öyle bir şey yok,  biz her zaman, Pandemide, afette, selde ve depremde, ne olursa olsun hiçbir şekilde evinde oturmayıp sahada insanların yarasına derman olmaya çalışan meslek grubuna tabiyiz.  Otelin Genel Müdürü Sinan sarı beye de Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerlerİ Gününde, özellikle afette büyük bir başarı gösteren sağlık sektörüne yaptığı bu jestlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz ” dedi.

“24 SAAT USULÜYLE SAHADA ÇALIŞMAKTASINIZ”

Real Konak Hotel Genel Müdürü Sinan Sarı da, “ Biz de Real Konak Hotel ailesi olarak size teşekkür ediyoruz.  Gerçekten büyük bir özveriyle gazetecilerimiz gibi, Emniyet Teşkilatı ve Jandarmamız gibi siz de 24 saat usulüyle çalışmaktasınız. Gerek deprem olsun, gerek afet olsun, böyle durumlarda sürekli sahada ve ön plandasınız. Ben de 22 Mart Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Gününüzü kutluyorum. Deprem bölgesinde halen çalışan sağlık ekiplerimizin de 22 Mart günlerini kutluyorum. Geldiğiniz için size teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.