DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
29°C
Salı Çok Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

GELECEK PARTİSİ KONGREYE GİTTİ

GELECEK PARTİSİ KONGREYE GİTTİ
REKLAM ALANI
17.12.2023 18:42
8
A+
A-

Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı 2. Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti

Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı 2. Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti

Akgül Pastanesi’nde geniş bir katılımla gerçekleşen Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’nın 2. Olağan Genel Kurulu’na, Divan Başkanlığını Mehmet Karataş, Sezer Azrak, Melike Bozkurt ve İlyas Teymur’un yaptığı gözlemlendi. Genel Kurul’a, Batman Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Güneş, İyi Parti Başkan Vekili A.Vahap Demir, Osmanlı Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ve bazı siyasi partilerin ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Gelecek Partisi ilçe başkanları ile birlikte çok sayıda parti üyesi katıldı.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Gelecek Partisi Batman İl Başkanı Abdulkerim Akgül, yaptığı açılış konuşmasında, “Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum. Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu Beyefendi’ye Batman’dan sevgi ve saygılarımızı iletiyoruz.” ifadelerini kullandı. Akgül, Gelecek Partisi’nin siyasi etiği, birleştirici ve ötekileştirmeyen ilkeli siyaset anlayışını vurgulayarak, “Bizim için önemli olan, maddiyatın ötesinde liyakat ve dürüstlük ilkelerini öne çıkarmaktır. Güçlü teşkilatımız her zaman mazlumun yanında yer almıştır.” dedi. Yapılan konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimlerde Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül seçilirken, yönetim kuruluna şu isimler seçildi:

ABDULKERİM AKGÜL

AHMET YILDIZ

FAİK IŞIK

FATİH ŞENYÜZ

FERİT TAŞ

İDRİS CAN

İLYAS TEYMUR

İSHAN TÜZÜN

RAMAZAN EKİN

RAMAZAN ELGÜN

MEHMET ACET

MUHAMMED SÜHEYB GÜLMEZ

MEHMET ŞAH DICLE

MELIKE BOZKURT

NURSEL KOCAMAN

İDRİS DEMİR

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.