DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

500 yataklı hastane izolatörleri kuruluyor

500 yataklı hastane izolatörleri kuruluyor
REKLAM ALANI
01.11.2023 17:47
123
A+
A-

500 yataklı hastane izolatörleri kuruluyor

500 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı İlerliyor.

Batman’da inşa edilen 500 yataklı yeni Devlet Hastanesi projesi hızla ilerliyor. İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Semih Canpolat, proje ilerlemesini yakından takip etmek için bir dizi inceleme ziyaretinde bulundu. Hizmet başkanları, yetkili teknik heyet ve yüklenici firma da ziyarete eşlik etti.

Hastane inşaatının daha hızlı ilerlemesi için yapılabilecekler üzerine görüşmeler gerçekleştirildi. Canpolat, Projenin tamamlanması için gerekli olan her türlü desteği sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Hastane inşaatının fiziki olarak gerçekleşme oranı yerinde incelendi. Bu inceleme sırasında, projeye sonradan eklenen deprem izolatörlerinin montajı hakkında bilgi alındı. Bu eklemelerin hastane binasının depreme karşı daha dayanıklı hale getirilmesine katkı sağlayacağı belirtildi.

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Semih Canpolat, ziyaret sırasında projenin ilerlemesi hakkında bilgi verdi. Hastanenin tamamlandığında bölgeye önemli bir sağlık hizmeti sunacağını ve modern tıp olanaklarının burada sunulacağını ifade etti. Ayrıca, hastanenin inşaatının hızla tamamlanması için tüm tarafların işbirliği içinde çalıştığını vurguladı.

Bu önemli sağlık tesisinin tamamlanmasıyla birlikte, bölge halkına daha iyi sağlık hizmetleri sunulması hedefleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.