DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

İş dünyasını Batman’a davet etti

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) genel merkezi tarafından ekonomi değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın da katıldığı ekonomi toplantısına ASKON Batman Şube Başkanı M. Selman Nasıroğlu da katıldı.

İş dünyasını Batman’a davet etti
REKLAM ALANI
24.10.2023 22:27
66
A+
A-

“50 BİN KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLANIYOR”

ASKON tarafından İstanbul’da gerçekleştirilen toplantıda ASKON Genel Başkan Yardımcıları, sektör ve komisyon başkanları, şube başkanları ve temsilcileri 2023 yılını değerlendirirken 2024 yılına ilişkin stratejik planlamalarını anlattılar. Toplantıda söz alan ASKON Batman Şube Başkanı M. Selman Nasıroğlu, Batman’da iktisadi ve sosyal hayatın tüm alanlarında faaliyet gösterdiklerini belirtti. Şube olarak yaklaşık 10 bine yakın bireye üyeleriyle iş imkanı sağladıklarını kaydeden Nasıroğlu, “Her daim katma değeri yüksek tutan şehrimizin ve ülkemizin ekonomisine olumlu alanda yön veren bir kuruluş olduğumuzu belirtmek isterim. Özellikle tekstil sektöründe çok iyi bir yerdeyiz. İlimizin ekonomisinin lokomotifi olan tekstil,  irili ufaklı 300 üstünde fabrikalarımız var ve 50 bin kişiye istihdam sağlamaktadır. Buradan tüm iş dünyasını ilimize davet ediyorum. Kentimize yatırım yapacak olan iş insanlarımıza elimizden gelen tüm olanakları sağlayacağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.