DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

“Yeni öğretim yılı gençler için başarı getirsin”

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yeni eğitim ve öğretim yılı münasebetiyle mesaj yayınladı.

“Yeni öğretim yılı gençler için başarı getirsin”
REKLAM ALANI
06.09.2023 09:31
117
A+
A-

Başkan Çiftçi mesajında, “Yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını, eğitimcilerimizin ve çocuklarımızın eğitim seviyelerini yükseltmelerini ve çok daha başarılı nesillerin yetişmesine vesile olmalarını istiyor ve bekliyoruz. Çocuklarımızda da öğrenim ve eğitim bilinci ve şuuru olması için gayret ve kararlılık ile mücadele etmelerini istiyor ve bekliyoruz. Eğitimdeki hedefi hep yüksek tutmak gereklidir. Bundan dolayı devletiyle, ailelerle, eğitimcilerle ve tüm toplumla beraber olumsuzluklar, eksiklikler, yetersizlikler ve zor şartlar olmasına rağmen herkes elinden ne gelirse çocuklarımızın eğitimi için seferber olmalıdır. Eğitimin ihmali olmaz olamaz çünkü telafisi çok zor olabilir. Bunun için tüm sorunlarla beraber 2023-2024 eğitim öğretim yılının geleceğimiz olan gençler için başarı getirmesini diliyorum. Topluma faydalı ve sorumluluk sahibi bireyler geleceğin eğitimcileri ve yöneticileri olma yolunda bu günlerden daha güzel günlere ve çok daha büyük iyilik ve erdemlilik için onlara düşen gayreti fedakârlığı ve özveriyi göstermeleri temenni ediyor, yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diler, tüm öğrencilerimize başarılar dilerim” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.