DOLAR
32,5073
EURO
34,8805
ALTIN
2.431,79
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
29°C
Batman
29°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

Fuarda Batman’ı tanıttılar

Real Konak Hotel, Şanlıurfa’da düzenlenen 1. Uluslararası Şanlıurfa Kültür ve Turizm Buluşmaları’na katılarak, Batman’ı tarih ve kültürel yönlerini tanıttı.

Fuarda Batman’ı tanıttılar
REKLAM ALANI
04.09.2023 20:53
167
A+
A-

Real Konak Hotel Genel Müdürü Sinan Sarı yaptığı açıklamada; “Sektöre hizmet veren turizm acenteleri, sektör temsilcileri ve turizm profesyonelleri ile bir araya gelerek dünyadaki farklı destinasyonları keşfetmek, turizm trendlerini takip etmek ve alternatif turizm ile değişimin içinde olmak için 1-2 Eylül 2023’de Şanlıurfa Fuar Merkezi’nde düzenlenen 1. Uluslararası Şanlıurfa Kültür ve Turizm Buluşmaları etkinliklerinde yerimizi aldık. İlimizin sahip olduğu doğal, tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtımının turizm sektörünün geleceği için vazgeçilmezdir. Bu yıl ilk kez Şanlıurfa’da sektörün temsilcileriyle ve turizm profesyonelleri ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu tip buluşmalar turizmi bugünden yarına taşımanın hazırlığıdır’’ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.