DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
22°C

HÜSEYİN TATLI KONSERİ: HER ANIN TADINI DOYASIYA YAŞADILAR

HÜSEYİN TATLI KONSERİ: HER ANIN TADINI DOYASIYA YAŞADILAR
REKLAM ALANI
24.08.2023 08:56
144
A+
A-

Batman Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği ‘Park Şenlikleri’ kapsamında Sağlıklı Yaşam Parkı’nda gerçekleştirilen konserde Hüseyin Tatlı sahne aldı. Tatlı, katılımcılara duygusal, coşkulu ve eğlenceli anlar yaşatarak unutulmaz bir gece ile sahnedeydi.

Arabesk ve fantezi müzik dalında önemli bir isim olan Hüseyin Tatlı, seslendirdiği eserlerle izleyenleri duygudan duyguya sürükledi. Katılımcılar, sanatçının bazen neşeli, bazen hüzünlü şarkılarına eşlik ederek gecenin her anını doyasıya yaşadı. Gecede, duygusal yoğunluğun yanı sıra coşkulu anlar da yaşandı. Müziğin ritmiyle birlikte hareket eden katılımcılar, gecenin enerjisine ortak oldu. Etkinlikte Batman Belediye Başkan Yardımcısı Metin Gürbüz de bulunarak, etkileyici performansıyla geceye damga vuran Hüseyin Tatlı’ya Batman halkı adına bir çiçek takdiminde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.