DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
22°C

İSTİHDAM ODAKLI, KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ ÖNEMSEYEN, ÇEVRE DOSTU BİR ŞEHİR İNŞA EDECEĞİZ

AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan, ” İstihdam odaklı, kentsel dönüşümü önemseyen, çevre dostu bir şehir inşa edip Beytü’l mala bekçi olacağız ” dedi.

İSTİHDAM ODAKLI, KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ ÖNEMSEYEN, ÇEVRE DOSTU BİR ŞEHİR İNŞA EDECEĞİZ
REKLAM ALANI
29.02.2024 20:50
7
A+
A-

Yoğun seçim maratonu arasında sürece ilişkin değerlendirmede bulunan başkan adayı Ceylan, hizmet adamı olduklarını ve AK Parti ile Batman’ın bir çok projeyle kalkınacağının altını çizdi.

“31 Mart seçimlerinde Batman’ı küçük hesaplara kurban etmeyelim, İktidarın gücüyle projelerimizi hayata geçirip Batman’ı şaha kaldıracağız. Bizler hizmet adamıyız. Bu memleketin bir evladı ve insanı olarak kendi halkımıza hizmet etmeye söz verdik. Bunun içinde Sayın vekilimiz Ferhat Nasıroğlu ile kol kola verip, kentimizi misyonu ve vizyonu açık kentler arasına koymayı hedefliyoruz.
İSTİHDAMA YÖNELİK ÖNEMLİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

İstihdama yönelik önemli projeleri hayata geçireceklerini belirten Ceylan, ‘Hedeflerimiz doğrultusunda istihdam projeleri faaliyete geçtiği zaman 50 bin insanımız iş imkanına kavuşacak. Projelerimizi hazırlarken şehrin 30 ve 40 yıl sonrasını planlayarak hazırlıyoruz.” dedi.
KANAL BATMAN ÖNEMLİ PROJELERİMİZDEN BİRİ

Ceylan ” Önemli projelerimizden biri de Batman Çayı’nın Malabadi’den başlayarak Dicle nehrine, oradan da Kantar köprüsüne kadar olan bölümünü ‘Kanal Batman’ olarak düzenleyeceğiz.” diyerek bu alanları güzel bir yaşam alanına dönüştüreceklerini belirtti.

Ceylan, “Şehrin içindeki irili ufaklı bazı işletmelerinde bu alanlara, çevre hassasiyeti de gözetilerek taşınması hedefimiz var.” diye konuştu.
KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ ÖNEMSİYORUZ

Vatandaşlarla istişare halinde kentsel dönüşümü uygulayacaklarına vurgu yapan Ceylan, “Kentsel dönüşüm ve deprem gerçeğine karşı yapılması  gerekenleri bir an önce yapacağız.
Kentsel dönüşüm çalışmalarını paydaşlarla ve halkımızla  birlikte hayata geçireceğiz.” şeklinde konuştu.
TRAFİK VE YEŞİL ALANLARA YÖNELİK KÖKLÜ PROJELERİMİZ VAR

“Kentin trafik sorunundan yeşil alanlarına kadar kalıcı projelerle  geleceğe hazırlık yapmayı planladıklarını kaydeden Ceylan, Batman’da fakir ve zengin adı ile anılan hiçbir mahallenin kalmayacağını da sözlerine ekledi.

Trafik meselesine  köklü bir çözüm getireceklerini  belirten Ceylan, “Yeşil alanları artırırken öte yandan da şehrin trafiğini rahatlatacağız. İnsanlarımızın yaşamaktan keyif aldığı çevre dostu bir şehir yaratacağız.” dedi.
“GENÇLERİMİZ BİZİM GELECEĞİMİZDİR”

‘Gençlerimiz bizim geleceğimizdir.’ diyen AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Ceylan sözlerini şöyle sürdürdü:

“Petrol kentimiz genç bir nüfusa sahip. Özellikle ilk kez oy kullanacak kardeşlerimizin bizlere vereceği oylar çok önemlidir. Gençlerimize ve halkımıza sonuna kadar güveniyoruz. Batman için hayallerimiz, projelerimiz, ideallerimiz ve gençlerimiz için çalışmalarımız olacaktır.” diye konuştu.

“Batman için hazırladığımız mega projeleri, İnsan odaklı ve petrol kentine değer katacak vizyon projeleri gerçekleştirmek için sizlerin desteğini istiyoruz” diyen Ceylan, “Beytü’l mala bekçi olacağız.” Dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.