DOLAR
32,5869
EURO
34,7990
ALTIN
2.499,78
BIST
9.453,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Parçalı Bulutlu
28°C
Batman
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
30°C

SUÇİN’DEN BHA MEDYA GRUBUNA ZİYARET

Ak Parti’den Batman Milletvekilliği için resmi başvuruda bulunan Kudbettin Suçin, BHA Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Mirpaşa Seyrek’i gazete ofisinde ziyaret etti.

SUÇİN’DEN BHA MEDYA GRUBUNA ZİYARET
REKLAM ALANI
21.03.2023 17:55
276
A+
A-

“HİZMET KÖRÜ OLMAYACAĞIZ”

Ak Parti Batman Milletvekili aday adayı Kudbettin Suçin ilçe, köy, mezra, esnaf çalışmaları ile birlikte yerel basını da ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu. İstişare ve diyalogla birçok sorunun üstesinden gelinebileceğine inanan Suçin, Batman’ı şimdiye kadar bundan mahrum bırakanlara da sitem etti.

“SİYASETTE AKTİF ROL ALMAYA TALİBİM”

Bu bağlamda basın mensuplarına konuşan Suçin; “Şimdiye kadar gelinen süreçte ben de herkes gibi birçok konuda, özellikle yerelde izlenen tutumdan mustaribim. Zaten tam da bu yüzden daha aktif rol almaya talibiz. Halka bakıyorlar ancak sanki halkı görmüyorlar. Öylece boşluğa bakıyorlar. En büyük proje önce insanların gönlüne girebilmek ve kaybedilenleri tekrar kazanmak olacaktır. Biz hizmet körü olmayacağız. Bakın uzun bir süredir, Sayın Genel Başkanımız birçok kulvarda büyük mücadeleler veriyor. Ancak onunla o yolda yürüyemeyenler, yürümeyi beceremeyenler davayı sekteye uğratıyor. Hem artık gençlere de anlatmalı, anlatabilmeliyiz. Buna yüreği ve dili dönenlerle artık bu davada geniş ufuklara yelken açılmalıdır. İşte şimdi de bunun tam zamanıdır.” diyerek, izleyeceği yola dikkat çekti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.