DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Parçalı Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

“HALKIN PARASIYLA HALKI İFSAT ETMEYİN”

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, ekonomik sıkıntıların zirve yaptığı bu dönemde Batman Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu park konserlerine tepki gösterdi.

“HALKIN PARASIYLA HALKI İFSAT ETMEYİN”
REKLAM ALANI
08.08.2023 10:06
182
A+
A-

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, belediyelerin parklarda düzenlemiş olduğu “park konserleri” ile ilgili açıklama yaptı.

Şahin açıklamasında, son zamanlarda belediyelerin vazgeçilmez icraatlarındanmış gibi neredeyse her belediyenin parklarda halka açık olarak kadın-erkek karışık şekilde şarkı türkü konserleri yaptırdığına dikkat çekerek, “Belediyelerin düzenlemiş olduğu konserlerde getirilen şarkıcılara ciddi meblağlar ödeniyor.  İlimizde de benzer konserlerin kararı verilmiş. Batman’ımızın irili ufaklı bu kadar eksiği, gediği varken bu konserlerin maddi manevi halkımıza ne gibi bir yararı oluyor anlamış değiliz.” Diye tepki gösterdi.

Belediyenin parası varsa halka hizmete harcaması gerektiğini dile getiren Şahin, “Belediyeler olarak varsa birikmiş paranız bunu çok daha faydalı işlere harcayabilirsiniz. Örneğin; evlenmek isteyen gençlerin düğün masraflarına birer bilezik de olsa katkı sunun. Sık sık ölümlü kazaların yaşandığı Organize Sanayi Bölgesi yolunun aydınlatması ve orta refujunun yapılması için kullanın. Bize müracaat eden yoksullara sosyal destek olarak verin. Depremde zarar görmüş ve yıkılması gereken bina veya cami minarelerinden bazılarına yıkım parası olarak verin. Bu ihtiyaç listesini çoğaltabiliriz.” İfadelerini kullandı.

Şahin açıklamasının sonunda Batman Belediyesi yetkililerine seslenerek şöyle dedi:

“HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı olarak belediye yetkililerine sesleniyor ve diyoruz ki; Halkın parasıyla halkı ifsat etmeyin, paralarımızı ihtiyaçlarımıza harcayın.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.