DOLAR
32,5247
EURO
34,8295
ALTIN
2.443,69
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

BİLGİN KURS MERKEZİNDEN SINAV JESTİ

Batman Gençlik Merkezlerinde, İl Müdürlüğünün EYS kapsamında açtığı hazırlık kurslarına katılım sağlayan öğrencilere Bilgin Kurs Merkezi deneme sınavı yaptırarak jest yaptı.

BİLGİN KURS MERKEZİNDEN SINAV JESTİ
REKLAM ALANI
30.05.2023 09:21
224
A+
A-

Gençlik Merkezleri hazırlık kurslarındaki öğrenciler, sınav öncesi Bilgin Kurs Merkezinin katkılarıyla seri deneme sınavlarına girerek kendilerinin eğitim düzeyini öğrenmiş oldu. Batman Gençlik Merkezi Müdürü Musab Baran, Bilgin Kurs Merkezi yetkililerine deneme sınavı jestinden dolayı teşekkür etti.

“ÖNÜMÜZDEKİ YILDA EĞİTİMLER DEVAM EDECEK”

Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr ise 2022-2023 Eğitim ve Öğretim sezonu başında bu yana dershaneye gidemeyen öğrenciler için çeşitli kurslar açkılarını söyledi. Rüzgâr yaptığı açıklamada; “Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı Gençlik Merkezimizde ücretsiz TYT ve AYT kurslarımızda emek veren tüm eğitimcilere ve sınav öncesi öğrencilerimize ücretsiz deneme sağlayan Bilgin Kurs Merkezinden Gökhan Başaran’a teşekkür ederim. Önümüzdeki Eğitim ve Öğretim sezonunda da bir aksilik olmazsa öğrenci kardeşlerimize bu eğitimin devam etmesi için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.