DOLAR
32,3697
EURO
34,9616
ALTIN
2.325,62
BIST
9.075,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Açık
25°C
Batman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
26°C

“ATLETİZM’DE DÜNYA GÜNDEMİNDEYİZ”

Atletizm Batman İl Temsilcisi Ufuk Başkut, son yıllarda çeşitli kategorilerde alınan Türkiye, Avrupa ve Dünya derecelerinin Batman’ın ismini uluslararası platformda üst sıralara çıkardığını söyledi.

“ATLETİZM’DE DÜNYA GÜNDEMİNDEYİZ”
REKLAM ALANI
30.05.2023 09:20
255
A+
A-

“Atletlerimiz birçok kategoride Avrupa’da ses getirmeye devam ediyor. Son Çekya’da yapılan Avrupa takımlar kupası yürüyüş şampiyonasında gençler kategorisinde yürüyen sporcumuz Hayrettin Yıldız Avrupa ikincisi oldu.” diyen atletizm İl Temsilcisi Ufuk Başkut; “Aynı müsabakada ilk defa büyükler kategorisinde koşan Dünya Gençler Şampiyonu sporcumuz Mazlum Demir 17.  sırayı alarak ileri için umut vermiştir. İstanbul Enka Spor Kulübünün Sporcusu olan Batman’ımızın gururu, Hayrettin Yıldız Avrupa ikincisi oldu. Çekya’da 21 Mayıs ‘ta yapılan Avrupa takımlar kupası yürüyüş şampiyonasında gençlerde yürüyen Hayrettin Yıldız Avrupa ikincisi oldu. İzmir ilinde gerçekleştirilen U16 Bölgesel şampiyonada piste çıkan Petrolspor kulübü sporcusu olarak ilimizi temsil eden Servan Acar 15.96’lik derecesi ile şampiyon olmuştur. İzmir ilinde gerçekleştirilen U 18 Bölgesel şampiyonada piste çıkan ilimizi temsil eden Petrolsporlu Yasin Özdemir ise 12.92’lik derecesi ile ikinci olmuştur.  Ayrıca Yasin Özdemir Disk atma yarışmasında da ikinci olmayı başarmıştır. “ şeklinde konuştu.

“BATMAN ATLETİZMİ HER YERDE”

Atletizm Batman İl Temsilcisi Ufuk Başkut; “İzmir ve Çekya’dan sonra Mersin ilinde gerçekleştirilen U16 ve U18 Bölgesel lig müsabakalarında Âdem Akın Cirit Atmada 3, İlhan Akbaş Gülle Atmada 3, Sadık Çoban Disk Atmada 3, Elif Savaş Gülle Atmada 3 ve Nergis Deyan 5 bin metrede 3 olmuşlardır. Sporcularımızın yetişmesinde büyük emeği olan başta sporcumuzun hocasın Sadullah Ergün ve baş Antrenörümüz Ümit kemal Pişkin ‘e kulüp antrenörleri Ramazan Taymur, Rojda Özdemir ve Azra Akören’e çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte yardımlarını esirgemeyen Petrol Spor Kulübü yönetim kurulu başkanı Mustafa Demir’e, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mehmet Şafi Özperk’e, Spor Şube Müdürümüz Burak Eren‘e, Petrol Spor Kulübü 2. Başkanı Rıdvan Arık’a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.