DOLAR
32,3679
EURO
34,9483
ALTIN
2.325,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Açık
24°C
Batman
24°C
Açık
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

“BELEDİYEDE MAKBUZSUZ VE BELGESİZ PARA ALINIYOR”

CHP Batman Milletvekili aday Adayı Hüseyin Yaşar, Belediyenin bazı birimlerinin makbuzsuz ve resmi belgesiz para aldığını iddia etti.

“BELEDİYEDE MAKBUZSUZ VE BELGESİZ PARA ALINIYOR”
REKLAM ALANI
25.03.2023 13:51
226
A+
A-

“Batman Belediyesi’nde resmi giderler ve standart ruhsat ücretleri dışında halkımızdan dayanaksız “ödeneklerin” talep edildiğini, özellikle inşaat işi yapanlardan ciddi meblağların alındığını biliyoruz.” diyen CHP Batman Milletvekili aday Adayı Hüseyin Yaşar; “ Her geçen gün duyumlarımıza bir yenisi ekleniyor. Ödenilen bu ücretlerin karşılığında ne bir makbuz ne de resmi bir belge veriliyor. Bu da suyun ne kadar kirli olduğunun en büyük kanıtı olarak karşımızda duruyor. Sayın valimizi de konuyu araştırması için göreve davet ediyorum. Buradan sorumlulara sesleniyorum; usulsüzlüklere artık son verin! Ve halkımıza söz veriyorum; sizlerden almış olduğumuz güç ve destekle yaşatılan bu karanlığın hesabını mutlaka soracağız!” şeklinde açıklamada bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.