DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Çok Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

Fatma Türkan yeniden aday

Sağlık Mahallesi Fatma Türkan, yeniden adaylığını açıklayarak mahalle sakinlerinden destek istedi.

Fatma Türkan yeniden aday
REKLAM ALANI
09.01.2024 09:54
164
A+
A-

“MAHALLEM İÇİN ELİMİ TAŞIN ALTINA KOYDUM”
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde mahalle sakinlerinin oy ve destekleri ile Batman’ın ilk kadın muhtarı olan Türkan, hizmetlerin devamlılığı için yeniden destek istedi. Türkan “Batman’da seçimle rakiplerini geride bırakarak ilk kadın muhtar oldum. Bunun gururuyla sizlere layık olabilmek için gecemi gündüzüme kattım. Güçlü azalarımla birlikte göreve geldiğimiz ilk andan itibaren mahallemiz için elimizi taşın altına koymaktan hiç çekinmedik” dedi.
“SOKAKLARIMIZI ASFALTLA BULUŞTURDUK”
Yaptığı çalışmaları anlatan Türkan “Batman Belediyesi ile görüşmeler yaptık. Asfalt yüzü görmemiş sokaklarımızın onarılmasını, yol ve kaldırımlarımızın yenilenmesini sağladık. Yağmur suyu hattı ile yağışlı günlerde sokaklarımızda su birikintilerinin önüne geçtik. Eskimiş menfezlerin değiştirilmesini sağladık” dedi.
“YAPTIKLARIMIZ, YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR”
Yaptıklarının, yapacaklarının teminatı olduğunu belirten Türkan Mahallemizin en önemli ihtiyacı anaokuluydu. Çocuklarımız farklı mahallelerde bulunan okullara gitmek zorunda kalıyordu. Bu yüzden anaokulu eğitimi alan çocuklarımızın sayısı çok azdı. Batman Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüşmeler yaptık. Mahallemizde anaokulumuzun temelini attık. 1 yıl sürenin sonunda Sağlık Mahallesi 100. Yıl Anaokulunda minik çocuklarımız ders başı yaptı. 1919.sokağımızda bulunan alanı parka dönüştürdük. Mahallemizin farklı noktalarına kadınlarımız için tandır evleri kurduk, eskimiş tandırların yenilenmesini sağladık. İhtiyaç sahibi ailelerimizin faydalanabilmesi için mahallemize Belediye Ücretsiz Ekmek Büfesinin kurulmasını sağladık. Mahallemizde tedirginlik yaratan, madde bağımlıları tarafından kullanılan ve görüntü kirliliği oluşturan metruk binaları yıktırdık. Mahalle sakinlerimiz otobüse binebilmek için saatlerce yol giderdi. Belediye ile yaptığımız görüşmeler sonucu belediye otobüslerinin mahallemize kadar gelmesini sağladık. Engelli bireylerimizle daima dayanışma içinde olduk. Tekerlekli sandalye ve hasta yatağı yardımlarının ulaştırılmasını sağladık. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. 5 yıllık süre zarfında belirlediğimiz hedeflere fazlası ile ulaştık. Önümüzdeki 5 yıllık süre için yepyeni proje ve hedefler belirledik. Sağlık mahallesinde daha güçlü proje ve hedefler için biz hazırız, desteğinize talibiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.