DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
32°C
İstanbul
32°C
Açık
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C

“Kusursuz bir tatil için doğru otel önemli”

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte tatil planı yapacak vatandaşların doğru otel seçimine dikkat etmeleri gerektiğini belirten Real Konak Otel Genel Müdürü Sinan Sarı, önemli tavsiyelerde bulundu.

“Kusursuz bir tatil için doğru otel önemli”
REKLAM ALANI
27.05.2024 17:14
8
A+
A-

Vatandaşların otel ararken dikkat etmesi gereken hususlar ile ilgili önemli detaylar paylaşan Müdür Sarı, “Kusursuz bir tatil ya da iş seyahatiniz için ihtiyaçlarınıza yönelik oteli bulmak unutulmaz bir tatilin ve iş seyahatlerinizin kilit noktasıdır. Bu eylemi gerçekleştirmek adına nasıl bir otelde kalmak istediğinize emin olmalısınız. Doğru oteli seçtiğinizde ise artık tatilin ve iş seyahatinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Tatile ve iş seyahatine kendi arabanız ile gidiyorsanız, otelin otoparkının olup olmadığını mutlaka araştırılması lazım. Kalacağınız otele toplu ulaşımı ve havalimanı transferi olup olmadığını öğrenin” dedi.

“OTELLE İLGİLİ YORUMLARI MUTLAKA OKUYUN”

Konaklama yaparken ödenen ücrete nelerin dahil olduğuna dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayan Sarı, “Mümkünse konaklayacağınız otelin fotoğraflarını o otel ile ilgili yorumları sosyal medya, internet arama motoru üzerinden ya da acentelerin sayfasından mutlaka ulaşın. Otel yıldız sayısı verdiği hizmet ile doğru orantılıdır. Türkiye’de çok sayıda otel olsa da her birisi farklı hizmet kalitesine sahiptir. Ne kadar çok yıldız o kadar seçenek demektir” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.