DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
32°C
İstanbul
32°C
Açık
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C

“Kaçak yapılara izin verilmeyecek”

İmara aykırı izinsiz yapılaşmaların tespit ettiklerini belirten Batman Belediyesi Eş Başkanı Gülistan Sönük, kaçak yapılaşmalara izin verilmeyeceği ifade etti.

“Kaçak yapılara izin verilmeyecek”
REKLAM ALANI
27.05.2024 17:12
7
A+
A-

Belediyenin sorumluluk alanında son dönemlerde imara aykırı izinsiz yapılaşmaların yapıldığını tespit edildiğini kaydeden Eş Başkan Sönük, “İmara aykırı yapılaşma hem kent estetiğini bozmakta hem de afet risklerini artırmakta ve şehrin genel düzenine zarar vermektedir. Batmanımızın imar planına uygun bir şekilde gelişmesi, halkımızın güvenliği ve yaşam kalitesinin artırılması öncelikli hedefimizdir. Belediye olarak bu tür yapılaşmaların önlenmesi ve var olan yanlış durumların düzeltilmesi için gerekli olan yasal adımları atmaktayız. İmara aykırı yapılaşmalara izin verilmeyeceği gibi yasaya uygun hale getirilinceye kadar hiçbir hizmet de verilmeyecektir. Halkımızdan talep ve ricamız imara uygun olmayan yapılaşmalara karşı duyarlı olmalarıdır. Yasal uygulamalar karşısında mağdur duruma düşülmemesi için tüm hemşerilerimizden duyarlılık beklemekteyiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.