DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
22°C

Sivil Toplum Merkezi lansmanla tanıtıldı

Batman Belediyesi tarafından yapılacak olan Batman Sivil Toplum Merkezi’nin (STM) lansmanı yapıldı.

Sivil Toplum Merkezi lansmanla tanıtıldı
REKLAM ALANI
12.02.2024 20:56
4
A+
A-

15 BİN DÖNÜM ÜZERİNE KURULACAK…

Batman Sivil Toplum Merkezi lansmanına, Vali Ekrem Canalp’in yanı sıra milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman Belediyesi Başkan Yardımcıları, kamu Kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Batman Belediyesi tarafından Tilmerç mahallesinde yapılacak olan ve Batman’daki Sivil Toplum Kuruluşlarını bir çatı altında toplayacak olan Sivil Toplum Merkezi (STM) 15 bin 400 m2 alan içerisinde yapılacak. 4 Bin 200 m2’lik kapalı alan içerisinde Muhtarlar Konağı, Amatör Spor kulüpleri, Şehit ve Gazi Dernekleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Devlet Konukevi ve dernekler yer alacak. Alanda yapılacak peyzaj çalışmalarının yanı sıra halı saha, basketbol, tenis kortu, yürüyüş, oturma ve dinlenme alanları da yer alacak.

“BÜYÜKŞEHİR KONSEPTİNDE DÜŞÜNÜLDÜ”

Batman’daki sivil toplum kuruluşlarının merkezi haline gelecek STM’nin Türkiye’de bir örnek olacağını belirten Vali Canalp, “Merkezimize Batman’daki bürokratlarımız, il-ilçe müdürlerimiz, şube müdürlerimiz de gelecek. Yer tahsisi yaparken sadece merkezdeki sivil toplum kuruluşlarımızı değil, ilçelerimizdeki sivil toplum kuruluşlarımızı da düşüneceğiz, onlara da hizmet vereceğiz. İşte burası büyükşehir konseptidir. Yani sadece Batman’ın şehir merkezini değil, diğer ilçeleri de düşünen, mezraları, beldeleri de düşünen, her şeyi bir ve bütün olarak düşünen konsept, büyükşehir konseptidir” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.