DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
22°C

“HERKESİN GÖNLÜNDEKİ BAŞKAN OLACAĞIM”

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde, Batman’ın Kozluk ilçesinde CHP Belediye Başkan Adayı olan genç iş insanı Servet Barlık birilerinin değil, herkesin gönlündeki Belediye Başkanı olacağını söyledi. 

“HERKESİN GÖNLÜNDEKİ BAŞKAN OLACAĞIM”
REKLAM ALANI
16.02.2024 22:07
122
A+
A-

CHP Kozluk belediye Başkan Adayı Servet Barlık;

“HERKESİN GÖNLÜNDEKİ BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM”

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde, Batman’ın Kozluk ilçesinde CHP Belediye Başkan Adayı olan genç iş insanı Servet Barlık birilerinin değil, herkesin gönlündeki Belediye Başkanı olacağını söyledi.

Doğma büyüme Kozluklu olduğunu ve gazeteci kimliğinden dolayı bütün sorunları çözüm projeleriyle bildiğini belirten Barlık, Kozluk’ta CHP ile değişim zamanının geldiğini ifade etti.

“BELEDİYELER HALKINDIR”

CHP Kozluk belediye Başkan Adayı Barlık; “İlçemizdeki aşiretlerimizle, kanaat önderlerimizle, STK, ilçe dinamikleri ve özellikle özü-sözü bir olan Ru sipilerimizin desteğini ve güvencesini alarak halkımızla birlikte adaylığımızı açıkladık. Genel Merkezimiz ve İl Başkanımız Sayın Adnan Yaşar’ın uygun görmesiyle çalışmalarımıza başladık. Biz aday olmak için değil, hizmet etmek için yola çıktık. İlçenin en iddialı adayı olduğumu söyleyebilirim. Çünkü gerçekten de güçlü bir kamuoyu desteği var. İnsanlar artık denenmişleri istemiyor. Yeni yüzler, yeni projeler ve köklü değişimin olması gerektiğine inanıyor. Bizde bütün bu özellikler var. 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde ben değil, Biz çıkacağız. Belediyeyi halkımızla birlikte yöneteceğiz. CHP ile Kozluk ilçemiz gerçek hizmetlerin merkezi olacak.” diye konuştu. CHP Belediye Başkan Adayı Barlık ayrıca, sportif, kültürel, sanatsal, mesleki, sosyal, müzikal, festival ve lobilerinin güçlenmesi için sayısız projelerinin de olduğunu söylerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.