DOLAR
32,4507
EURO
34,7784
ALTIN
2.428,32
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Hafif Yağmurlu
28°C
Batman
28°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

ÇELİK: MAHALLEMİZ YEPYENİ BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU

ÇELİK: MAHALLEMİZ YEPYENİ BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU
REKLAM ALANI
28.02.2024 21:33
3
A+
A-

“Taleplerimizin Büyük Çoğunluğu Çözüme Kavuşturuldu”

ÇELİK: MAHALLEMİZ YEPYENİ BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU

Batman Belediyesi tarafından Gap Mahallesi’nde gerçekleştirilen ‘Mahalle Buluşmaları’nın ardından mahalle sakinlerinin talepleri tek tek yerine getiriliyor.

Gap Mahallesi Muhtarı Mehmet Çelik: “Mahallemiz için talep ettiğimiz sorunlarımızın büyük bölümü tamamlanarak çözüme kavuşturuldu” dedi.

SOKAKLARIMIZ ŞIK BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU

Cadde, bulvar ve sokak aydınlatma çalışmalarının yanı sıra; altyapı, üstyapı, ulaşım ve park gibi konuların çözüme kavuşturulduğunu belirten Gap Mahalle Muhtarı Çelik: “Kaldırım yapımı, kilitli parke taşı döşemesi, asfalt serimi, park aydınlatma, cadde, bulvar ve sokak aydınlatmalarıyla mahallemiz daha aydınlık ve şık bir görünüme kavuştu. Bu da mahalle sakinlerimizi oldukça memnun etti” şeklinde konuştu.

DÖNEL KAVŞAKLARLA KAZALAR AZALDI

“Yaşanan trafik kazalarının önüne geçmek amacıyla Doktorlar Sitesi ile Atatürk Parkı yan tarafına istediğimiz dönel kavşak talebi için Batman Belediyesi hemen harekete geçti” diyen Muhtar Çelik: “19 Temmuz 2023 tarihinde 6’ncısı mahallemizde gerçekleştirilen Mahalle Buluşmalarında mahalle sakinlerimiz taleplerini birebir Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’e iletme fırsatı buldu. Trafikte seyir halinde olan araçların hızının azaltılması için hız kesici kasis ve dönel kavşakların yapılması trafiğin rahatladığı gibi kazaların da büyük ölçüde önene geçmiş oldu. Deforme olan kaldırım ve yolların onarılması yönündeki taleplerimiz hiç vakit kaybedilmeden tamamlanmış durumda. Daha önce karanlık olan sokaklarımız, yapılan ışıklı aydınlatma direkleri sayesinde adeta ışıl ışıl parlıyor” ifadelerine yer verdi.

HİZMET VE ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEK

Mahallelerine yapılan; altyapı, üstyapı, ulaşım, sağlık, sosyal yardım ve sokak sağlıklaştırma projelerinin hız kesmeden devam edeceğine dikkat çeken Muhtar Çelik: “Batman Belediyesi’ne, mahalle sakinlerimiz adına yapmış olduğumuz hiçbir talebimiz bugüne kadar geri çevrilmedi. Diğer kurumlarla da yaptığımız ikili ilişkilerimizden dolayı mahallerimizin sorunlarını kısa sürede çözüme kavuşturduk. Yapılan çalışmalar mahallemize değer kattı” diye kaydetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.