DOLAR
32,4563
EURO
34,8765
ALTIN
2.433,76
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
30°C
Batman
30°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

ÖZPERK’TEN ‘GÜVENLİK’ TOPLANTISI

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk idari binalarda, Yurt ve tesislerde görev yapan güvenlik personelleriyle bir araya geldi.

ÖZPERK’TEN ‘GÜVENLİK’ TOPLANTISI
REKLAM ALANI
06.12.2023 12:22
50
A+
A-

Gençlik ve Spor ambleminin bulunduğu bütün noktalarda güvenlik personellerinin daha dikkatli ve vatandaşlara yardımcı olmaları konusunda hassas olmalarını isteyen İl Müdürü Özperk, hizmet etmek için bu görevin başında olduklarını hatırlattı. İl Müdürü Özperk yaptığı konuşmasında; “Eminim ki; bütün güvenlik personeli arkadaşımız görevlerini en iyi bir şekilde biliyorlardır. Bizim görevimiz idari binalarımızda, yurtlarımızda, açık ve kapalı spor tesislerimizde ve bize bağlı birimlerde görev yapan güvenlik personellerimizin bulunduğu yerlerde varlıklarını hissettirmeleridir. Amacımız kurum ve tesislerimize gelen çocuk, genç ve vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde sportif, kültürel, sanatsal, gençlik, sosyal ve mesleki eğitimlerden faydalanmalarını sağlamaktır. Devletimiz bunun için bizlere maaş veriyor.  Kapıdan giren her bireyle göz teması kurarak kendisine ‘Hoş geldiniz, sizlere nasıl yardımcı olabilirim’ gibi cümleler kullanarak onların değerli olduğunu kendilerine hissettirin. İdari ve tesislerimize gelen bir yabancıya gideceği yere mutlaka eşlik etmeyi teklif edin. Bu hem gönül hoşnutluğu hemde görevimizdir. Kurumumuz gençlik ve sportif faaliyetlerin merkezi olduğu için genç kesime hitap ediyoruz. Gençlerde bizim geleceğimiz olduğuna göre, geleceğimize sahip çıkmalı ve destek vermeliyiz. Özellikle giyim ve kuşamımızla, hitabımızla, çevre temizliğimizle örnek olmalıyız. Bugün itibariyle sizlerden görev yaptığınız noktalarda daha özverili, candan ve sevecen bir şekilde görev yapacağına olan inancım tamdır. Sadece çalışanlarımızla değil, bütün genç kesimle biz büyük bir aileyiz.” şeklinde konuştu. Yapılan toplantıya Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr, Yurt Hizmetleri Müdürü Nurettin Gültekin, Yurt Müdürleri ve Şube Müdürleri de katılım sağladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.