DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Özel Batman Yaşam Hastanesi’nden Fidan Dikme Etkinliği

Özel Batman Yaşam Hastanesi, Genel Müdür Burhan Dinç, Başhekim Dr. Cevdet Demirdağ ve hastane çalışanlarının katılımıyla bir fidan dikme etkinliği gerçekleştirdi.

Özel Batman Yaşam Hastanesi’nden Fidan Dikme Etkinliği
REKLAM ALANI
13.03.2024 14:54
6
A+
A-

Özel Batman Yaşam Hastanesi’nden Fidan Dikme Etkinliği

Özel Batman Yaşam Hastanesi, Genel Müdür Burhan Dinç, Başhekim Dr. Cevdet Demirdağ ve hastane çalışanlarının katılımıyla bir fidan dikme etkinliği gerçekleştirdi. Etkinlik, Beşiri ağaçlandırma sahası alanında düzenlendi ve katılımcılar tarafından çok sayıda fidan toprakla buluşturuldu.

Bu özel gün, hastane çalışanları arasında birlik ve beraberliği pekiştirirken aynı zamanda çevre bilincinin artırılmasına katkıda bulundu. Genel Müdür Burhan Dinç, “Bugün burada, doğaya olan saygımızı ve çevremizi koruma konusundaki kararlılığımızı göstermek için bir araya geldik. Diktiklerimiz sadece fidan değil, aynı zamanda gelecek nesillere daha yeşil ve sağlıklı bir dünya bırakma umudumuzdur,” dedi.

Başhekim Dr. Cevdet Demirdağ da, hastanenin sadece hastalıklarla mücadele etmekle kalmayıp, aynı zamanda sağlıklı bir çevre yaratma çabasında da önemli bir rol oynamayı hedeflediğini vurguladı. Dr. Demirdağ, “Sağlık sadece hastalıkların tedavisinden ibaret değildir; sağlıklı bir çevre, sağlıklı bir toplumu da destekler. Bugün attığımız adım, bu inancımızın bir göstergesidir,” şeklinde konuştu.

Etkinlik, hastane çalışanlarının yanı sıra, hastanenin sosyal sorumluluk projelerine destek verenler tarafından da ilgiyle karşılandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.