DOLAR
32,4023
EURO
34,8100
ALTIN
2.435,19
BIST
9.983,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
30°C
Batman
30°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

“2019’DA BİZ DESTEK VERDİK, 2024’TE SIRA CUMHUR İTTİFAKINDA”

2019 Yerel seçimlerinde Bitlis’in Ahlat ilçesinde Cumhur ittifakı adayı Mümtaz Çoban’a destek verdiklerini belirten İYİ Parti İl Başkanı Ziya Yoldaş, 31 Mart 2024 seçimlerinde de destek sırasının Cumhur ittifakında olduğunu söyledi.

“2019’DA BİZ DESTEK VERDİK, 2024’TE SIRA CUMHUR İTTİFAKINDA”
REKLAM ALANI
16.02.2024 23:14
57
A+
A-

İYİ Parti Bitlis İl Başkanı Ziya Yoldaş;

“2019’DA BİZ DESTEK VERDİK, 2024’TE SIRA CUMHUR İTTİFAKINDA”

2019 Yerel seçimlerinde Bitlis’in Ahlat ilçesinde Cumhur ittifakı adayı Mümtaz Çoban’a destek verdiklerini belirten İYİ Parti İl Başkanı Ziya Yoldaş, 31 Mart 2024 seçimlerinde de destek sırasının Cumhur ittifakında olduğunu söyledi.

Mevcut Bitlis Ahlat İlçe Belediye Başkanı Mümtaz Çoban İYİ Parti’nin Belediye Başkan adayı oldu. Cumhur ittifakı Ahlat Belediye Başkanı Mümtaz Çoban’ın 2019 yılında İYİ Parti’nin güçlü desteğiyle kazandığının altını çizen İl Başkanı Yoldaş, bunun bir bayrak yarışı olduğunu söyledi. İl Başkanı Yoldaş; “Partimizin ve halkımızın büyük destekleriyle mevcut Ahlat Belediye Başkanımız İYİ Parti’den Belediye Başkanı olmuştur. Siyaset halka rağmen yapılamaz. Halkın talepleri ve istekleri doğrultusunda yapılmalıdır. Ülkemizin her kenti, ilçesi, beldesi, köyü ve mezrası bizim için çok önemlidir. Ama Ahlat bizim için maneviyatı yüksek bir mirastır. Söğüt ve Ahlat gibi yerler bizim için kutsal değerlerdir. Bu topraklar sayesinde ülkemiz yurt olmuştur. 2019 yerel seçimlerinde Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener adayımız olmasına rağmen, geri çekilmesini ve Mümtaz Çoban’a tam destek verilmesi talimatını verdi. Bizde öyle yaparak kazanmasını sağladık. Ahlat’ın manevi değeri çok büyüktür. Ahlat halkı ve seçmenleri vefalı ve anlayışlıdır. Nasıl ki; 2019 yerel seçimlerinde kayıtsız ve koşulsuz destek verip kazanmasını sağladıysak, şimdide herkesin kayıtsız koşulsuz destek olması gerekiyor. Ahlat ilçemiz için büyük bir şans olan Belediye Başkanımız ve adayımız Sayın Mümtaz Çoban, yarım bıraktığı bütün projelerini bitirmesi için sandıkta İYİ Parti’ye oy vermeliyiz.” dedi.  Başkan Yoldaş, Cumhur ittifakına seslenerek adaylarını Ahlat’ın önemine binaen geri çekmelerini ve İYİ Parti Adayları Mümtaz Çoban’a destek olunması çağrısında bulundu.

“BİZİM MESELEMİZ PARTİ DEĞİL, HİZMET MESELESİDİR”

İYİ Parti Ahlat İlçe Belediye Başkan Adayı olan Mümtaz Çoban, meselelerinin partiden çok hizmet meselesi olduğunu söyledi.  Son üç dönemdir başarılı hizmet projelerine imza attıklarını belirten Belediye Başkanı ve adayı Çoban; “Yaptığımız istişareler sonucunda İYİ Parti’nin 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde adayı olacağım. 2019 yılında İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in tam destek ile Cumhur ittifakına destek vermesi bizleri mutlu etmiştir. Bugünde Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in davetiyle Ahlat’ta İYİ Parti adayı olmak nasip oldu. Ülkemizin ve Ahlat’ımızın kaybedecek bir günü bile yoktur. Görevimizin ve hizmetlerimizin başındayız.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.