DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Çok Bulutlu
24°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
22°C

RAMANLI ASKON’UN KONUĞUYDU

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Batman Şubesi (ASKON) tarafından düzenlenen aylık ekonomi değerlendirme toplantısında Milletvekili Serkan Ramanlı’yı ağırladı.

RAMANLI ASKON’UN KONUĞUYDU
REKLAM ALANI
28.01.2024 22:02
7
A+
A-

RAMANLI ASKON’UN KONUĞUYDU

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Batman Şubesi (ASKON) tarafından düzenlenen aylık ekonomi değerlendirme toplantısında Milletvekili Serkan Ramanlı’yı ağırladı.

Kristal Park’ta gerçekleştirilen, sinevizyon gösterimi ve ekonomi değerlendirme sunumu ile başlayan programda şehrin ekonomisi ile ilgili ayrıntılar konuşuldu. Açılış konuşmasını yapan ASKON Batman Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu, Batman’ın ve Batman halkının menfaati için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade etti. Bu süreçte Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Milletvekilleri Ferhat Nasıroğlu, Serkan Ramanlı  ve Vali Ekrem Canalp, Batman için bir şans olduğuna işaret eden Nasıroğlu, Batman’ın başlıca sorunlarına da değindi. Uçak sefer sayılarının artırılması, yeni OSB bölgelerinin hızlı bir şekilde kurulması ve Batman’ın giriş yolları gibi elzem konuları gündeme getiren Nasıroğlu, çalışma hayatında teşvik ve kredilerin, SGK, DİKA, İŞKUR ve KOSGEB tarafından sunulan birçok teşvik’in bölgesel değil il bazında değerlendirilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

ASKON Batman Şubesi olarak 10 binin üzerinde kişiye iş imkanı sağladığını ve üyeleri vasıtasıyla en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olduklarını anlatan Nasıroğlu, yaptıkları yatırımlarla Batman ekonomisine ve istihdamına katkıda bulunduklarını vurguladı. Başkan Nasıroğlu, ASKON olarak kamu yararına çalıştıklarını ve teknolojik ürünlerle öncelikle ilimizin ve ülke ekonomisine, insanlığın müreffeh bir seviyeye ulaşmasına katkı sağladıklarını dile getirdi. Milletvekili Av. Serkan Ramanlı “Bahsedilen konuların hepsinin takipçisi olduğunu bu sorunlarla ilgili Ankara’da üzerimize düşen ne varsa ilimizin faydasına olacak şekilde takip ediyoruz etmeye devam edeceğiz” dedi. Ayrıca ASKON Batman Şubesinin İlimiz için önemli bir değer olduğunu şube başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu nezdinde tüm üyelere iş hayatlarında başarıların daim olmasını temenni ettiğini dile getirdi.

ASKON’un asil ve dik duruşun sembolü olduğuna işaret eden Nasıroğlu, ticarette ahlak ilkelerini gözeterek bu bağlamda azim ve kararlılıkla ilimiz için, ülkemiz için çalışmaya ve üretmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.