DOLAR
32,3796
EURO
34,6772
ALTIN
2.395,32
BIST
10.095,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
26°C
Batman
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Yağmurlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

TUNALI GÜZELİK MERKEZİ

Merhabalar ismim Nurgül Tuzkaya işletme sahibiyim iş ortağım, Mine Dilek hamımla uzun yıllardır güzellik sektöründe bulunmaktayız.
Cilt hakinda yenilikleri takip edip eğitim hakkında bilgi isteyene profesyonel eğitim veriyoruz.

TUNALI GÜZELİK MERKEZİ
REKLAM ALANI
24.01.2024 12:59
45
A+
A-
TUNALI GÜZELİK MERKEZİ
Merhabalar ismim Nurgül Tuzkaya işletme sahibiyim iş ortağım, Mine Dilek hamımla uzun yıllardır güzellik sektöründe bulunmaktayız.
Cilt hakinda yenilikleri takip edip eğitim hakkında bilgi isteyene profesyonel eğitim veriyoruz
Cilt bakimi epilasyon iğneli epilasyon ipek kirpik kadına dair ne gerekiyorsa bilgi ve birikimimizi eğitimde öğrencilerimizle paylaşıyoruz.Mesleğimizi çok severek yapıyoruz işimizle ilgili yenilikleri takip ediyoruz. Günümüzde hem erkeklerde hemde kadınlarda tüy probleminden kurtulmak artık çok kolay, pürüzsüz bir cilde sahip olmak istiyorsanız yeni nesil çift başlıklı hybrit epilasyon ile istenmeyen tüylere son veriyoruz.
Çit bakımı gündelik hayatımızda stres sigara yaş uykusuzluk hava kirliliği ve diğer faktörlerden dolayı cildimizde meydana gelen siyah nokta kırışık ve sivilcelerden kurtulmak için kadınlar ve erkekler artık daha doğal cilt ürünlerini tercih etmektedir.
Cildimiz kendini devamlı yenileyen nefes alıp veren yani yaşayan bir organizmadır yaşlanma belirtilisinin gözle görüldüğü tek organımızdır derimiz bütün vücudumuzu kaplayan ve bizi dış etkenlerden koruyan en önemli organımızdır bu nedenle belli dönemlerde cilt bakımımızı yaparak onu her mevsim canlı tutmaya özen göstermemiz gerekir.
Adres: Barbaros mahallesi Tunalı Hilmi caddesi No: 109/7 Çankaya/Ankara
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.