DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

“Belediyenin kapısını sökeceğiz!”

31 Mart seçimlerinde yapılacak mahalli seçimler için DEVA Partisi Batman Belediye Başkanlığı için aday adayı başvurusunda bulunan Dr. Ferhat Çıra, aday olması ve seçilmesi durumunda şeffaf bir belediyecilik yönetimi sergileyeceklerini kaydetti.

“Belediyenin kapısını sökeceğiz!”
REKLAM ALANI
02.01.2024 19:31
8
A+
A-

“BATMAN KÖTÜ YÖNETİLMEYİ HAK ETMİYOR”

DEVA Parti’den Batman Belediye Başkan aday adaylığı müracaatında bulunan Dr. Ferhat Çıra, başvuru dosyasını DEVA Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz’a teslim etti. DEVA Partisinin parti programını okuduğunu belirten Dr. Çıra, “Ülkemizin ihtiyacı olan demokrasi, insan hakları, özgürlüklerin genişletilmesi ve liyakat gibi konuların ön plana çıktığını görüyoruz. Ayrıca Genel Başkan Ali Babacan ve Genel Merkez yöneticilerinin geçmiş siyasi pratiklerinin çok olumlu olması gibi nedenlerle DEVA Partisinden Aday adayı olmaya karar verdim. Batman halkı böyle kötü yönetilmeyi hak etmiyor. Aday olmam ve seçilmem durumunda şeffaf bir belediyecilik yönetimi sergileyeceğiz. DEVA Belediyeciliğinin farkını göstereceğiz. Belediyenin kapısını sökeceğiz, yaptığımız tüm harcamaları yerel gazeteler üzerinden Batman halkı ile paylaşacağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.