DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

“Basın, milletimizin ortak sesidir”

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Batman Şube Başkanı M. Selman Nasıroğlu, 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutladı.

“Basın, milletimizin ortak sesidir”
REKLAM ALANI
09.01.2024 20:13
7
A+
A-

Başkan Nasıroğlu, basının demokrasinin olmazsa olmazlarından olduğunu kaydetti. Başkan Nasıroğlu, yayınladığı kutlama mesajında özetle şunlara değindi: “Yerelden uluslararası alana, onlarca önemli organizasyona başarılı bir şekilde ev sahipliği yapan Batmanımız basın çalışanlarımızın kutsal emekleriyle Türkiye’nin vitrini unvanına erişmiştir. Tüm sektörlerimizin gelişerek markalaşmasında Batman olarak ortaya koyduğumuz her bir başarının ülkemiz ekonomisine sunduğu katkıda, çalışan, üreten, emek veren herkes gibi, sizlerin de katkısı var. Şehrimize, ülkemize ve insanımıza değerli katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyor, zor görevinizde başarılar diliyorum. Her zaman objektif, dürüstlük ve doğru bilgiyi aktarmaya çalışan ve milletimizin ortak sesi olan tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak ‘Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Ebediyete irtihal eden kalemlerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan ve çalışan basın çalışanlarımıza sağlık, esenlik ve başarılar diliyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.