DOLAR
32,4970
EURO
34,8852
ALTIN
2.437,13
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Hafif Yağmurlu
29°C
Batman
29°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
26°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

6 YAŞINDAYIZ

Basın Haber Ajansı bünyesinde 22 Ocak 2019 tarihinde yayım hayatına başlayan BHA (Batman Haber Ajansı Gazetesi) 5. yılını geride bırakarak, 6. yılına merhaba dedi.

6 YAŞINDAYIZ
REKLAM ALANI
22.01.2024 12:50
6
A+
A-

6 YAŞINDAYIZ

Basın Haber Ajansı bünyesinde 22 Ocak 2019 tarihinde yayım hayatına başlayan BHA (Batman Haber Ajansı Gazetesi) 5. yılını geride bırakarak, 6. yılına merhaba dedi.

‘İşimiz Gücümüz Haber’ sloganıyla yayım hayatını sürdüren ve gücünü okurlarından alan BHA Gazetesi, kısa zamanda kadrosunu güçlendirdi. Güçlü bir yazar ve yazı kadrosuyla, Batman’ın gündemini belirleyen gazeteler arasında olduklarını belirten BHA Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Mirpaşa Seyrek, bu gazetenin kendilerinin değil, halkın gazetesi olduğunu söyledi.

“BHA HALKIN GAZETESİDİR”

‘BHA Gazetesi halkın gözü, kulağı, dili, sesi ve gücü olmuştur’ diyen BHA Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Mirpaşa Seyrek yaptığı açıklamada; ”BHA Gazetesi çıkana kadar bizim, çıktıktan sonra, halkın gazetesidir. 22 Ocak 2019 tarihinde yayım hayatına başladığımız dönemlerde, maddi yönden ömrümüzün kısa olacağını düşünenler, okurlarımızdan aldığımız gücümüzü hesaba katmadılar. İmtiyaz sahipliğini Veysi Çam, Yazı İşleri Müdürlüğünü Hikmet Şimşek ve Genel Yayın Yönetmenliğini Sibel Duymaz’ın yaptığı gazetemiz kısa zamanda Batman ve bölgede söz sahibi oldu. Batman’ın saygın basın kuruluşları arasında yer alan BHA Medya Grubu, her zaman farkıyla dikkat çekmeyi başarmıştır. Güncel ve gündem belirleyen özel haberleriyle yayım hayatını sürdüren BHA, ‘İşimiz Gücümüz Haber’ sloganıyla her kesimin gönlünde taht kurmayı başardı. Kimin veya kimlerin ne dediği hiç önemli değil. Biz gücümüz okurlarımızdan ve sevenlerimizden aldığımız sürece Allah’ın izniyle sırtımız yere gelmez.” diye konuştu.

“GÜÇLÜ BİR YAZAR VE YAZI KADROMUZ VAR”

BHA Medya Grubu olarak, Batman ve bölgede söz sahibi bir yayın kuruluşu olduklarını belirten İmtiyaz sahibi Veysi Çam ise her geçen gün güçlendiklerini söyledi. İmtiyaz Sahibi Veysi Çam; “Öncelik değerli dostum ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Osman Mirpaşa Seyrek ile çalışmak büyük bir gurur verici. Herkesin şundan emin olmasını istiyoruz. BHA Gazetesinin düşüncesi hiçbir zaman para kazanmak olmadı ve olmayacakta. Her yıl gazetemiz maddi olarak ciddi bir zararlar ediyor. Ama buna rağmen, okurlarımıza bunu yansıtmadık ve yansıtmayacağız da. Çünkü bizim asli görevimiz kamuoyunun sesi olmaktır. Bunu da en iyi yapanlardanız. Halkın gazetesi BHA’nın 6. Yayım yılının hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.