DOLAR
32,3373
EURO
34,9659
ALTIN
2.325,93
BIST
9.103,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Açık
25°C
Batman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

ANKARA İYİ PARTİ’DE DİLEK TANRIKULU RÜZGÂRI

İYİ Parti Ankara üst kurul üyesi iş kadını Dilek Tanrıkulu, yaptığı başarılı seçim çalışmalarıyla kısa zamanda adından söz ettirmeyi başardı.

ANKARA İYİ PARTİ’DE DİLEK TANRIKULU RÜZGÂRI
REKLAM ALANI
07.05.2023 11:50
413
A+
A-

İYİ PARTİ’DE DİLEK TANRIKULU RÜZGÂRI

İYİ Parti Ankara üst kurul üyesi iş kadını Dilek Tanrıkulu, yaptığı başarılı seçim çalışmalarıyla kısa zamanda adından söz ettirmeyi başardı.

Partisinin ilçe ve Ankara merkez birçok noktasındaki seçim ofisi bürolarını ekibiyle ziyaret edip destek veren Tanrıkulu, hedeflerinin mevcut vekil sayılarını ikiye katlamak olduğunu söyledi. İYİ Parti’de ekibiyle esnaf, ev, STK, Oda ve seçmenlere ulaşan İYİ Parti Ankara üst kurul üyesi iş kadını Dilek Tanrıkulu, tüm Türkiye’de bileşenleriyle tarih yazacaklarını ifade etti.

“HERŞEY ÇOK İYİ OLACAK”

Türkiye’de ve Ankara’da her şeyin çok iyi olacağını belirten İYİ Parti Ankara üst kurul üyesi iş kadını Dilek Tanrıkulu; “İyi bir Türkiye için yola çıktık. İyi insanları insanlık tarihine armağan etmiş bir milletiz. Hoca Ahmet Yesevi, Mevlâna, Hacı Bektaş-ı Veli, Yunus Emre bu milletin iyi insanları arasından yetişti. Onlar insanlara iyiliği, iyi insan olmayı öğütlediler. İyiliğin peşinden koştular. İyi insanlar bu toprakları onurlandırdıktan sonra bu topraklardan o büyük Osmanlı Devleti doğdu. Bu devlet büyüdü üç kıtaya hâkim oldu o insanların torunlarıyla, Sarı Saltuklarla… “Yaratılanı severim, yaratandan ötürü” diyerek, Gittiği yerlere sevgi kültürünü götürdü. Mazlum milletlerin umudu, Türk Milletinin ebedi önderi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün evlatları olan bizler, bu değerlerle yola çıkıyoruz. İyi insanlar iyi bir Türkiye için bir araya gelecek ve “Türkiye İyi Olacak” Milletimize inanıyor ve güveniyoruz. Zor dönemde ve zor şartlarda yola çıktığımızın farkındayız. Gençlerimize iş, Kadınlarımıza yaşam hakkı ve eşitlik, Yaşlılarımıza huzur, güven ve bakım imkânı, Çocuklarımıza neşe, mutluluk ve sağlık, Milletimize birlik ve beraberlik getirmek için yola çıkıyoruz. Seksen milyonuz. Büyük bir milletiz. Büyük bir ekonomiyiz. Çalışıyoruz ve üretiyoruz. Paylaşamıyoruz. Hakça paylaşacağız. Birlikte başaracağız. Adil olacağız. Adaleti sağlayacağız. Mazlumun, haklının yanında, zalimin karşısında olacağız. Farklılıklarımızı değil, ortak yanlarımızı öne çıkaracağız. Farklılıklarımızı göreceğiz. Aynı türkülerle oynayan, eğlenen, evlenen Aynı acıları paylaşan, aynı ekmeği bölüşen, Aynı türkülerle ağlayan biz değil miyiz? İyi bir Türkiye için varız. İyi bir Türkiye için buradayız. İyi bir Türkiye için yanınızdayız. İyi bir Türkiye için yola çıkıyoruz.” şeklinde konuştu.

“İYİ PARTİ’NİN İLKELERİ ÇİZGİMİZDİR”

İYİ Parti’nin ilkelerinin çizgileri olduğunu belirten İYİ Parti Ankara üst kurul üyesi iş kadını Dilek Tanrıkulu; “Öncelikle en büyük ilkelerimizin başında Türk milletine güveni esas almak geliyor. Ardından açık, dürüst ve hesap verebilir olmak, çoğulcu, katılımcı, kapsayıcı pozitif siyaset yapmaktır. Somut hedeflere sahip olmak, çözüm üretmek ve çalışkan olmak, eleştiriye açık ve özgür düşünceli olmak, siyaseti değerler üzerinden üretmek ve yapmak, ekonomide, eğitim ve kültürde milli politikalar uygulamak, farklılıklara saygılı olmak ve Milli menfaatlerimizi her alanda ön planda tutmak gibi önemli ve kalıcı ilkelerimiz var. İYİ Parti ailesi olarak bütün bunların altına hep birlikte inanarak imza atıyoruz.” dedi.

“İYİ PARTİ’DE AMACIMIZ İNSANLIK VE TÜRKİYE’DİR”

“İYİ Parti’de amacımız önce herkesin insan gibi yaşaması ve Türkiye’dir” diyen İYİ Parti Ankara üst kurul üyesi iş kadını Dilek Tanrıkulu açıklamasına şöyle devam etti: “Cumhuriyetin kuruluş felsefesini, değerlerini ve üniter yapıyı korumak ve çağdaş medeniyeti yakalamaktır. Sevgi ve saygı dilini hâkim kılmak, güçlendirilmiş bir parlamenter sistemi inşaa etmek ve yaşatmak, denge ve kontrol ilkesi üzerine kurulu kuvvetler ayrılığını kurmaya kararlıyız. Fırsat eşitliğini sağlamak, mülkiyet hakkını korumak, inançlara saygı ve ifade özgürlüğünü sağlamak, bağımsız, tarafsız ve adil bir yargı sistemini oluşturmak, yolsuzlukla tam ve etkin mücadele etmek ve siyasi ahlakı hâkim kılmaktır.”

Haber;  Osman Mirpaşa SEYREK

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.