DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
29°C
Salı Çok Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

ÇÖMÇE, ŞAMPİYONU AĞIRLADI

Batman’ın ve bölgenin en iyi lokantası olan Çömçe Et Lokantası, dünya çapında sayısız dereceleri bulunan Milli Sporcu İslam Uçan’ı misafir etti.

ÇÖMÇE, ŞAMPİYONU AĞIRLADI
REKLAM ALANI
22.01.2024 12:47
16
A+
A-

İslam Uçan’ın Batman için büyük bir şans ve değer olduğunu belirten Çömçe Et Lokantasının yöneticilerinden Nuri Batar, kurum olarak imkânları ölçüsünde desteğinin olacağını söyledi. Milli Kick – Boks ve Boksör İslam Uçan ve sevenlerini yemekte ağırlayan Çömçe Et Lokantası yöneticilerinden Nuri Batar; “Biz Çömçe olarak nasıl ki yemekte Dünya markasıyız, İslam Uçan’da Batman adına sporda öyledir. Onun için kendisini ağırlamak istedik. Çömçe olarak sporcumuza desteğimiz olacaktır. Bunu da iler ki zaman diliminde açıklayacağız. Amacımız örnek bir işletme olup, Batman’ı ulusal ve dünya çapında tanıtacak sporcularımıza destek olmaktır.” diye konuştu. Kendisinin sporda, Çömçe’nin de yemekte dünya şampiyonu olduğunu belirten İslam Uçan ise, kendisine verilen değer ve sahiplenmeden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.