DOLAR
32,2769
EURO
34,7012
ALTIN
2.412,13
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Hafif Yağmurlu
23°C
Batman
23°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Çok Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

“UZUN İNCE BİR YOLDAYIZ’’

Kozluk çıkarmasının ikinci turunu da tamamlayan MHP İl Başkanlığı, ilçedeki en ücra noktalara dahi giderek halkı dinledi.

“UZUN İNCE BİR YOLDAYIZ’’
REKLAM ALANI
17.12.2023 12:35
25
A+
A-

İl Başkanı Muhammet Arif Çetin, devam eden ilçe ziyaretleri çerçevesinde Kozluk’a bir kez daha giderek, bölgeye verdikleri önemi yineledi. Bu ziyaret esnasında da tüm kamu kuruluşları ve yetkilileri başta olmak üzere, tekstil kuruluşları ve esnafları da gezilerek birçok temaslarda bulunuldu.


‘’GİDECEK DAHA ÇOK YOLUMUZ VAR’’
Kozluk gidişiyle, ilçelere verdiği önemin altını bir kez daha çizen Başkan Çetin: ‘’ Mümkün olduğunca herkese ulaşmaya, insanımızın sevinci ve kederiyle de hem hal olmaya çalışıyoruz. Bazen yaşlı bir amcamızla gülümsüyor bazen de başka bir kardeşimizin dertleriyle kederleniyoruz. Yani, hüznü de kederi de yürekten paylaşıyoruz. Ayrıca, bizim gönlümüzde kimsenin yeri farklı değildir. Gidecek daha çok yolumuz, yapacak daha çok işimiz var. Zira uzun ince bir yoldayız.’’ diyerek, hassasiyetlerini dile getirdi. Başkan Çetin’in Kozluk ziyareti esnasında başta Armutlu ve Tosunpınar köyü olmak üzere tüm köylere gitmesi, en ücra noktalara kadar ulaşmaya çalışarak halkın içine girme noktasındaki gayreti, sohbeti, içtenliği Kozluklular tarafından da büyük bir sempatiyle karşılandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.