DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

MUAY-THAİ İL ŞAMPİYONASI YAPILDI

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Muay Thai İl Temsilciliğinin 2023-2024 faaliyet programında il şampiyonası yoğun bir katılımla sona erdi.

MUAY-THAİ İL ŞAMPİYONASI YAPILDI
REKLAM ALANI
27.12.2023 08:48
9
A+
A-

MUAY-THAİ İL ŞAMPİYONASI YAPILDI

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Muay Thai İl Temsilciliğinin 2023-2024 faaliyet programında il şampiyonası yoğun bir katılımla sona erdi.

Çok Amaçlı Spor Salonunda yapılan il şampiyonası 22-24 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Muay Thai Batman İl Temsilcisi Yusuf Velioğlu katılım sağlayan ve dereceye giren bütün sporcuları tebrik etti.

2024 TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILCAKLAR

Velioğlu yaptığı açıklamada; “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzle birlikte İl şampiyonamızı tamamladık. Dereceye giren sporcularımız 2024 Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil etmeye hak kazandılar. Amacımız ilimizi ve bölgemizi en iyi bir şekilde Fair-Play çerçevesinde temsil etmektir. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Şimdiden 2024 Türkiye şampiyonasına katılım sağlayacak sporcularımızı tebrik ederiz.” diye konuştu. Velioğlu ayrıca her zaman kendilerini yalnız bırakmayan ve destekleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk ve bütün çalışanlarına da teşekkür etti.

SPORCULAR ÖDÜLLERİNİ ALDI

Çok Amaçlı Spor Salonunda yapılan il şampiyonasında dereceye giren sporculara ödüllerini hakemlerin ve antrenörlerin abisi konumundaki Abdülaziz Velioğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şefi Gökhan Aslan, Muay – Thai İl Temsilcisi, Milli Antrenör ve Sporcusu Yusuf Velioğlu, Wushu – Kunfu İl Temsilcisi, Milli Antrenör ve Sporcusu Muhammed Velioğlu, antrenörler ve idareciler tarafından verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.