DOLAR
32,4055
EURO
34,5736
ALTIN
2.382,84
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Hafif Yağmurlu
24°C
Batman
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

HEDEP’te seçim başvuruları başladı

Halkların Demokrasi ve Eşitlik Partisi (HEDEP), 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için aday adaylığı başvurularını başlattı.

HEDEP’te seçim başvuruları başladı
REKLAM ALANI
27.11.2023 18:25
53
A+
A-

Belediye Başkanlığının yanı sıra belediye meclis üyeliği için de başvurular alınacak. Başvuru yapmak isteyenler, il ve ilçe örgütlerinde kurulacak komisyonlara başvuruda bulunabilecek. Başvurular 10 Aralık’a kadar devam edecek.  Adayların belirlenmesi için her il ve ilçede sandık kurulacak. Parti üyeleri ve geçmiş dönemde görev almış yöneticiler oy kullanabilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.