DOLAR
32,5200
EURO
34,7729
ALTIN
2.399,96
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Hafif Yağmurlu
24°C
Batman
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Çok Bulutlu
19°C

“Bölgede emsali olmayan kolej inşa ettik”

Batman Mektebim Koleji yöneticileri, basınla bir araya gelerek kolejin faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

“Bölgede emsali olmayan kolej inşa ettik”
REKLAM ALANI
15.01.2024 16:08
12
A+
A-

KOLEJ 100 MİLYON LİRAYA MAL OLDU…

Mektebim Koleji kampüsü toplantı salonunda Batman’daki yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelen kolej kurucuları Fırat Tunç ve Veysel Yıldız, kolejin çalışmaları hakkında basın mensuplarını bilgilendirdiler. 9 Dönüm alan üzerine kurulan Mektebim Kolejinin 6 bin metrekaresinin kapalı alandan oluştuğunu belirten kolej kurucularından Fırat Tunç, kolejin 100 milyon liraya mal olduğunu ifade etti. Batman’a güzel bir okul kazandırdıkların belirten Tunç, “Toplam 34 adet sınıfımız var. Kapasitemiz de 730 kişiliktir. Güneydoğu’da emsali olmayan bir kolej yaptık. Böyle bir eseri Batman’a kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim bir sözümüz var, inşallah ‘her yıl bir yatırım’ diyoruz. Her yıl yatırım ve istihdamımızla ilerliyoruz. Okulla ilgili daha güzel projelerimiz olacak” dedi.

“ÖRNEK BİREYLER YETİŞTİRİYORUZ”

Yabancı dil eğitimiyle öğrencilere dünya vatandaşı olma imkânı sağladıklarını kaydeden Tunç, “Bütünsel eğitim modeli ile araştıran, proje üreten, takım çalışmasına yatkın, lider karakterli ve en az bir yabancı dili çok iyi konuşabilen öğrenciler yetiştirerek okul öncesinde ‘Dünya Benim Oyun Alanım’, ilkokulda ‘Dünya Benim Keşif Alanım’ ve ortaokulda ‘Dünya Benim Proje Alanım’ mottolarıyla eğitim öğretim faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Her öğrencimizin değerli ve öncelikli olduğunu, farklı ilgi ve ihtiyaçları olduğunu biliyor, çocuklarımızı ve gençlerimizi teknoloji okuryazarı, girişimci, sosyal anlamda gelişmiş, etkili yetişkinler olarak yarınlara hazırlıyoruz. Yaşadıkları ülkeyi ve dünyayı güzelleştirecek, yenilikçi fikir ve buluşlarıyla insanlığa katkı sağlayacak bireyler yetiştiriyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.