DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Açık
34°C
Batman
34°C
Açık
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

GENÇLİKTEN MUHTEŞEM BOKS ŞAMPİYONASI

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, muhteşem bir Boks şampiyonasına ev sahipliği yaptı.

GENÇLİKTEN MUHTEŞEM BOKS ŞAMPİYONASI
REKLAM ALANI
18.11.2023 21:30
82
A+
A-

17-19 Kasım 2023 tarihleri arasında yapılan ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılı Boks Turnuvasına’ 13 ilden 195 erkek ve 45 kadın sporcu katılım sağladı. Batman’ın yanı sıra şampiyonaya Diyarbakır, Şırnak, Siirt, Erzurum, Ağrı, Iğdır, Sivas, Muş, Malatya, Elazığ, Kars ve Van illerinden sporcular katıldı. Çok Amaçlı Spor salonunda yapılan ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılı Boks Turnuvası’ nefes kesen müsabakalara sahne oldu.

MÜSABAKALAR NEFES KESTİ

Sporcular derece yapmak için kıyasıya bir mücadele örneği sergilediler. Müsabakaları yakından izleyen Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, katılım sağlayan bütün illere teşekkür edip, başarılar diledi. İl Müdürü Özperk; “Batman olarak ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılı Boks Turnuvası’ nedeniyle 13 ilimizden 245 sporcumuzu ağırlıyoruz. Boks turnuvaları insanlarda farklı bir heyecan ve atmosferde müsabaka izlemesine neden oluyor. Bizlerde Batman olarak bunu hissettik ve yaşadık. Sporcularımız çok iyi maçlar çıkartıyorlar. Her spor dalında olduğu gibi kaybeden sporcularımız üzülürken, kazananlarda doğal olarak seviniyor. Önemli olan sporcularımızın hedefledikleri noktalara ulaşmak için daha çok çalışmalarıdır. Devletimiz çocuklarımızın spor yapması için bütün imkânları seferber etmiş. Gençlerimize ne kadar hizmet etsek azdır. “ şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.