DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
26°C
Batman
26°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
30°C
Çarşamba Açık
31°C

BATMAN’IN ZİRVESİ ANKARA’DAYDI

Batman Milletvekilleri Ferhat Nasıroğlu, Serkan Ramanlı, Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, AK Parti İl Başkanı Akif Gür ve Belediye Başkanları Ankara’ya çıkarma yaptı.

BATMAN’IN ZİRVESİ ANKARA’DAYDI
REKLAM ALANI
10.06.2023 13:29
207
A+
A-

Milletvekili Nasıroğlu ve beraberindeki heyet 3 tane OSB, Diş Hekimliği Fakültesi ve şehrin giriş çıkış yolları gibi konuları görüşmek üzere bakanlıklara bir takım ziyaretlerde bulundu. Yapılan temaslarda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu ile Enerji ve Tabi Kaynakları Bakanı Alparslan Bayraktar’a ziyaretlerde bulunuldu.

3 OSB GÖRÜŞÜLDÜ

3 tane OSB, Diş Hekimliği Fakültesi ve şehrin giriş çıkış yolları gibi önemli konuların görüşüldüğü ziyaret sonrası değerlendirmede bulunan Nasıroğlu şunları kaydetti: “Seçim süresince vaat ettiğimiz yeni yatırımları,  yeni projeleri kazandırmak ve planladığımız projelerimize destek istemek için temaslarda bulunduk. Seçimde taahhüt ettiğimiz ve söz verdiğimiz 3 OSB,  Diş Hekimliği fakültesi ve şehrin giriş yolları ile ilgili başlangıç ziyaretimiz oldu ve çalışmalara startı verdik. Valimiz Ekrem Canalp, milletvekilimiz Serkan Ramanlı, İl Başkanı Akif Gür ve sekiz belediye başkanı ile beraber yaptığımız ziyaretler şehrin en büyük ihtiyacı lobicilik faaliyeti olarak da çok anlamlıdır. Bizler bu görüşmelerde şehrimizi daha ileriye taşımak için projelerimizi anlattık. Bizleri ağırlayıp ilgiyle dinleyen bakanlarımıza teşekkür ederiz.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.