DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Parçalı Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Dünyamız bir dengeden ibarettir, dünya ile dengeyi kurarak hizalanmak zorundayız…

Melek ŞENOL sordu, Hayriye Çelik cevapladı…

Dünyamız bir dengeden ibarettir, dünya ile dengeyi kurarak hizalanmak zorundayız…
REKLAM ALANI
03.11.2023 16:52
136
A+
A-

Dünyamız bir dengeden ibarettir, dünya ile dengeyi kurarak hizalanmak zorundayız…

SORU 1: Bize biraz kendinizden, hikayenizden bahseder misiniz?

Ben Hayriye Çelik, 7 Haziran’da doğdum. Ankaralıyım. Uzun yıllar İstanbul’da yaşadıktan sonra 2021 yılında memleketim Ankara’ya döndüm. İstanbul ve Ankara olarak iki şehirde mesleğim dolayısıyla ikamet ediyorum.

Mesleki öz geçmişe bakacak olursak. 9 yıldır Astroloji ile ilgileniyorum. Astroloji ilmini çalışma programlarımda kullanıyorum. Mesleki yeterliliklerim; Astrolog-Yaşam Koçu, ilişki ve aile terapisti ve aynı zamanda biyoenerji ile yoga eğitmeniyim.

Tecavüz, taciz vakaları ve travma tedavisinde (bu konuda mütevazi olamayacağım) başarılı sonuçlara imza atıyorum. Bir nevi şifacıyım. Kardinallerimin kanatlarını iyileştirip uçuruyorum.

Son 5 yıldır yoğunlukla Gaziantep, Şanlıurfa, Kahramanmaraş ve İzmir şehirlerinde tanınan ailelerin yakınlarına koçluk yapıyor ve finansal astrolojiyi kullanarak bazı şirketlere ve iş insanlarına danışmanlık veriyorum.

SORU 2: Kardinal‘in hikayesi nedir?

Kardinal, hayattaki yerini bilen ve bölgesini agresif şekilde savunacak kadar güçlü bir kuştur. Benim enerjimi bir kuş olan kardinale benzetirler. Kardinal kuşları gibi kendi bölge ve ikliminde yaşayan ama  kendini kendi ikliminde şifalandıramadığında iyi hissetmeyen kuş gibiyim.

Benim kendimi ait hissettiğim alan şifa verdiğim danışanlarım, kızlarım (yaşım genç ama evlatlarım J) yani küçük Kardinallerim. Yolunuzda kesişen Kardinaller bir tezahür işaretidir ve hedefinize doğru harekete geçerler, sizi yolda durduran kırmızı flaş eylemlerinizin, gerçekliklerinizin gidişatınızın değişmek zorunda olduğu gücün bir işaretidir. Kardinal; size ilham vermek, hayallerinize gerçekçi bir uyum yaratmak ve sizi güçlendirmek için gönderildi. İnsanların yakınlarındayken deneyimledikleri, güçlü ruhsal aktivasyon nedeniyle genellikle cennetin habercileri olarak anılırlar.  Kırmızı bir Kardinal tarafından ziyaret edilmek, dikkatinizi fiziksel ve ruhsal uyumunuza çeker bu da sizi hayatınızdaki yüksek amacınızı veya gerçeğinizi görmeniz için ihtiyacınız olan niteliği verir.

Evet, bizi bilgeleştiren elbette ki yaralarımızdır. Kendimizi kurban, gökyüzünü de bahane olarak nitelendirmemeliyiz. Yaşam alanımızda bizi kısıtlayan ve inciten olaylara takılı kalmak yanıltıcı olduğu kadar gücümüzü görmeyi, kullanmayı da engeller. Hayatımızdaki yaşadığımız her olay bizler için çok önemlidir.

Attığımız her adımın hesabını yaparken, aldığımız her nefesin hesabını vereceğimizi bilirken, günlük hayatımızda ve hayatın bize getirdiği çalışmalarda veya yollarımızda yanımıza aldığımız yoldaşı tanımıyoruz. Bir şeyleri paylaşacağımız dostlarımızı veya hayat arkadaşımızı hiç düşündük mü?

Yoksa, körü körüne mi yola çıktık? İnsan hayatında yolculuğa çıkarken bile yeni bir işe başlarken bile düşünmez mi? Çünkü çıkılan yollar uzundur. Geri dönüşü olmayabilir. Ben bir Mor Kardinal olarak bu yolda Kardinallere mor renkteki ışık yolunu gösteren bir Kardinalim.

SORU 3: Astroloji üzerine eğitimler verdiğinizi biliyoruz. Sizin eğitim süreciniz nasıl geçiyor?

Meslektaşlarım, üstatlarım da bilir ki ‘’Gökyüzünde ne varsa yeryüzünde o vardır.’’

Bu söz ile astrolojiyi ben de bütünleştiriyorum. Benim için astroloji sadece burçlar ve kehanetler demek değil, astroloji koca sonsuz bir evren. Çünkü ‘’Dışarı da ne varsa içeride o vardır.’’ O halde, gökyüzünde olandan yola çıkıp içimizde olana ulaşabiliriz. Gökyüzünün koşullar hakkında bilgi vermesi, var olan ilahi enerjiyi tanımak kendimize uygun biçimde yorumlamak, kullanmak konusunda ipuçları veren eşsiz bir kılavuz ve yol haritasıdır. Satürn’ün Jüpiter ile kare yapması, Merkür’ün retrosu, Venüs’ün Uranüs ile 120’lik açısı aslında bir çoğumuz için yabancı olan bir dil gibi. Biz akademimizde eğitmen yaşam koçları olarak Kardinallerime ve öğrencilerime; Yaşam, Yoga, Biyoenerji, Theata Healing ve Astroloji eğitimlerimizde de gökyüzünün bizi bize anlatan bir yol rehberi olduğunu öğretmekle başlıyorum. Astroloji eğitimi; hayatımızı, geleceğimizi ilgilendiren konularda ve olaylarda karar verme değişimlerimizi başlatmamız konusunda özel bir kılavuzdur.

Dünyamız bir dengeden ibarettir, dünya ile dengeyi kurarak hizalanmak zorundayız.

SORU 4: 2024 yılı için astrolojik olarak, neleri öngörüyorsunuz?

Öğrencilerime ve öğrenci adaylarıma bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Ben Astrolog Yaşam Koçu olarak felaket tellalı değilim. Benim için önemli olan her zaman hissettiğim gibi, içinde yaşadığımız dünyamızda ki gökyüzüyle, dengeyi kurarak hizalanmaktır…

Ülke ve ekonomi olarak depremleri, ekonomik krizi ve bireysel olarak da biten evliliklerimizi, son verdiğimiz dostluklarımızı ve istifa ettiğimiz eski iş yerimizi bir kenara bırakıp yeniden başlamalıyız. Plüton’un Kova burcuna geçiş yapması, bir devrin kapanmasını ve yıkıldığımız konulardan yenilenmemize işaret ediyor.

Uğruna alın teri döktüğümü uğraşlarımızın ödüllerini elbette alacağız. ‘’Her şerde bir hayır var.’’ demeli. 2023 yılıyla vedalaşmaya karar vermeliyiz. ‘’Ne ektik, ne biçiyoruz.’’ Acaba geçmişte kaçırılmış fırsatlar var mı? Ya da bizi bekleyen yeni fırsatlara adım atıp emek vermeli miyiz?  Planlayıp yeniden ele alabiliriz.

Bireysel ilişkilerimiz ve toplu felaketler 2023’ün aslında kadersel etkileriydi, bazı şeylerin irademiz dışında gerçekleşeceğini artık öğrenmeliyiz. Güveni sorgulamalı içsel hesaplaşmalarımızı yaparken şifalanma yollarını bulmalıyız. Aldığımız derslerin sınavlarını; 2023 yılının sonunda çalışkan bir öğrenci gibi vermeli ve 2024 yılına bizi bekleyen ödülleri hayal ederek hazırlanmalıyız.

SORU 4:İstanbul deyince aklınıza neler geliyor.

Ruhum İstanbul… İstanbul benim için, Güneş demektir. Yeniden doğuş…

İstanbul’u gri olmadığı için seviyorum.

Güneşin her sabah balkonumun penceresinden yüzüme doğru ışıldarken, balkonumdaki ilkbahar çiçeklerini büyüten, besleyen kocaman bir enerji. Ruhuma özgürlüğümü hissettiren ayna gibi.

Cahit Zarifoğlu’nun bir mısrası var, çok severim; ‘’Bir çiçekle bahar olmaz ama; her bahar bir çiçekle başlar’’.

Biz KARDİNAL ailesi olarak, bay-bayan fark etmeksizin sizi misafir etmeye ve eğitmeye hazırız.

KARDİNAL’DEN SEVGİLER…

 

Ropörtaj Melek ŞENOL

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.