DOLAR
32,4281
EURO
34,8195
ALTIN
2.430,39
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
30°C
Batman
30°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

Yazar Özmen kitaplarını imzaladı

Şu ana kadar yayınlanan 10 kitap sahibi gazeteci-yazar Metin Özmen, Batman 6. Kitap Fuar alanındaki SEBE Yayınları standında okuyucularıyla buluşarak kitaplarını imzalamaya devam ediyor.

Yazar Özmen kitaplarını imzaladı
REKLAM ALANI
27.10.2023 09:02
105
A+
A-

Batman’da fuarların canlı geçtiğine dikkat çeken Özmen, “Kitapseverlerimizle bir araya gelip hem sohbet ediyorum, hem de kitaplarımı imzalıyorum. Gerçekten kitap fuarı canlı ve hareketli geçiyor. Şu anda iki kitabım tükendi.  İyilik Yolcularına Altın Hikâyeler ve Başarılı Arkadaş Seçimi isimli kitaplarım yoğun ilgi gördü ve dolayısıyla bunlar tükenmiş durumda. Altıncı Hikayeler’in birinci baskısı, Arkadaş Seçimi’nin ise ikinci baskısı bitti. İnşallah üçüncü baskıya geçeceğiz” dedi.

“BATMAN HALKI KİTAP OKUMAYI SEVİYOR”

Batman halkının kitap okumayı sevdiğini ifade eden Özmen, “Özellikle genç kesimden kitaplara yönelik yoğun bir talep var. İnşallah böyle devam eder. Fuarlar gerçekten Batman’a büyük bir renklilik katıyor. Vatandaşların bu ilgi ve desteği devam ettiği sürece tabii ki hem bizler, hem yayıncılar hem yetkililer hem de fuar organizatörleri memnun oluyor. Bu canlı ve hareketli atmosferde kitapseverlerle bir araya gelip kitap imzalamak gerçekten çok güzel. Katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.