DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

VEYSEL KARANİ’DEN ADANASPOR’A DEV TRANSFER

Veysel Karani AİHL Spor proje okulundan müthiş transfer.

VEYSEL KARANİ’DEN ADANASPOR’A DEV TRANSFER
REKLAM ALANI
19.09.2023 11:28
162
A+
A-

Okulun kurulduğu günden itibaren başarıları gündem olan Veysel Karani Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Proje Okulu yeni bir başarıya daha imza attı. Birinci Lig takımı Adanaspor kampında bulunan okulun 10. sınıf öğrencisi Arda Hayme bugün Atılan imzalar ile Adanaspor U17 Futbol Takımına transferi gerçekleşti.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Okul Müdürü Mehmet Siraç Dadak şunları ifade etti: “Okulumuz 3 Yıllık ve daha mezun dahi vermemiş olan bir okuldur 3 yılda onlarca takıma sporcu transfer eder hale geldi.  Gün yoktur ki bir başarımız ve bir transferimiz gerçekleşmemiş olsun. Şu an itibariyle 3 yıl içerisinde daha mezun vermediğimiz halde ettiğimiz kupa madalya sayısı 1008 adet olmuştur. Bu 1008 kupa ve Madalya’nın 17 tanesi uluslararası yüzlerce olup 2 tanesi Dünya Birinciliğidir. Okulumuz Ülke bölge ve Batmanda Sporda marka okul olmuştur. Bizler okul olarak Batman’daki spor camiasına yaraşır bir şekilde başarılar ortaya koyuyoruz. İnşallah bundan sonra Batman ve bölge sporunun sesi ve soluğu olacağız. Öğrencimizi ailesini ve onun yetişmesinde katkıları olan Beden eğitimi öğretmeni Ekrem İNCİ ve okulumuz antrenörlerini tebrik ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.