DOLAR
32,3877
EURO
34,5585
ALTIN
2.379,53
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Hafif Yağmurlu
24°C
Batman
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

“Ülke toplama kampına çevrilmiş”

Saadet Partisi Hatay milletvekili Necmettin Çalışkan ve Genel Başkan Yardımcısı Fesih Bozan Millet-Vekili buluşmaları kapsamında Batman’da basın, STK temsilcileri ve halkla bir araya geldi.

“Ülke toplama kampına çevrilmiş”
REKLAM ALANI
15.09.2023 08:26
143
A+
A-

Batman Öğretmenevi’nde düzenlenen basın toplantısına Çalışkan ve Bozan’ın yanı sıra, Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Yıldız ve Merkez İlçe Başkanı Mihdi Oğuz katıldı. Millet-Vekili Buluşmaları kapsamında konuşan Hatay Milletvekili Çalışkan, “Saadet Partisi olarak figüranların değiştirilmediği, gerçek anlamda ülkenin kalkındığı, refah seviyesinin yükseldiği, huzur ortamının hakim olduğu, maddi ve manevi kalkınanın birlikte yürüdüğü, değerlerimizin sömürüldüğü değil, gerçek anlamda hayatın uygulandığı bir düzen istiyoruz. Bunun için mücadelemiz sürüyor. Maalesef ki 20 yıl önce ortalama bir lise mezunu insanın bilgisinin, ahlakının çok daha geride olduğu bir dönemdeyiz. Tarımdan, göç politikalarından bahsettiğimizde ne büyük facialarla karşı karşıya olduğumuzu görürüz. Bugün ülkemiz adeta Ortadoğu’nun toplama kampına çevrilmiş durumda. Milyonlarca yabancı, kaynağını bilmediğimiz bir şekilde ülkemizde cirit atıyor ve ülkemizin kaynakları da demografik yapısı da, sosyolojisi de bir şekilde değiştiriliyor” dedi.

“ZAMLAR SİLİNDİR GİBİ ÜZERİMİZDEN GEÇİYOR”

Millet- Vekili buluşması çerçevesinde Türkiye’nin 81 ilinde vatandaşlarla buluştuklarını belirten SP Genel Başkan Yardımcısı Fesih Bozan, “Vatandaşlarımızın sorunlarını, sıkıntılarını, problemlerini yerinde tespit edip, bunları not edip, yarın meclis açıldığı zaman gündem yapacağız. Vatandaşlarımızın sesine ses olacak, çiftimizin, esnafımızın, emeklimizin, öğrencilerimizin ve bütün olarak vatandaşlarımızın sıkıntılarını inşallah en güçlü bir şekilde Saadet Partisi grubu olarak bunları mecliste dile getirmiş olacağız. Vatandaşlar olarak, ülke olarak elbette ciddi sıkıntı yaşıyoruz. Özellikle ekonomik anlamda şu anda zamlar bir silindir gibi vatandaşların üzerinden geçmektedir. Hak-hukuk, adalet, insan hakları bağlamında maalesef ciddi hukuksuzluklar yaşanmaktadır. Üretim, istihdam konusunda, ihracat konusunda ciddi eksilmeler, ciddi sıkıntılar yaşanmaktadır” diye konuştu.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.