DOLAR
32,6004
EURO
34,8280
ALTIN
2.491,99
BIST
9.506,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
28°C
Batman
28°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
30°C

Üniversitede Söyleşiler Devam Ediyor

Üniversitemizde uzaktan öğretiminin etkinliğini artırma çalışmaları kapsamında 30 Mart 2023 tarihinde gerçekleşen İslami İlimler Fakültesi Söyleşileri kapsamında “Genç Peygamber ve Genç Dostları” konulu webinar düzenlendi.

Üniversitede Söyleşiler Devam Ediyor
REKLAM ALANI
31.03.2023 13:15
264
A+
A-

Üniversitemizde uzaktan öğretiminin etkinliğini artırma çalışmaları kapsamında 30 Mart 2023 tarihinde gerçekleşen İslami İlimler Fakültesi Söyleşileri kapsamında “Genç Peygamber ve Genç Dostları” konulu webinar düzenlendi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’in açılış konuşmasını yaptığı webinarın moderatörlüğünü İslami İlimler Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Emin Efe yaparken programa İstanbul Medeniyet Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Lütfi Arslan konuşmacı olarak katıldı. Söyleşide peygamberimizin gençliği ve onu tanımak için yapılmış araştırmalar akademik bilgiler ışığında konuşuldu.

 

Rektör Demir: “Alanlarında Uzman Birbirinden Kıymetli Hocalarımızı Öğrencilerimizle Buluşturma Mutluluğunu ve Onurunu Yaşıyoruz”

Programın açılışında bir konuşma yapan Rektör Demir, “Akademik kadromuzun uzaktan eğitim alanında uygulamaya yönelik yetkinliklerini artırmak ve kampüsten uzak kalan öğrencilerimizin, ciğerparelerimizin interaktif katılımlarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen webinarlar sayesinde bilgiyi her daim yayma çabası içindeyiz. Bu çalışmaların her biri farklı bir bilgi ve farklı bir tat bırakıyor öğrencilerimizde Bizde üniversite olarak alanında birbirinden kıymetli hocalarımızı öğrencilerimizle buluşturma mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Arslan: “Rasûlullâh Efendimizi Anlama ve O’nun Halinden Hisseler Alma Noktasındaki Çabamız Hiç Bitmeyecek”

İstanbul Medeniyet Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Lütfi Arslan’ın konuşmacı olarak katıldığı webinarda peygamberimizin genç yaşamına ışık tutuldu. Peygamberimizi tanımak ve içselleştirmenin O’nun

hayatına dair yapacağımız bir tefekkür yolculuğu ile başlayacağını ifade eden Arslan, “Rasûlullâh Efendimizi ne kadar okursak okuyalım, ne kadar müzakere edersek edelim, eğer O’nu kalbimizle yaşamaz, tatmaz ve hissetmezsek edindiğimiz bilgilerin semeresini göremeyiz” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.